– Concert de l’OBC – assaig general PIRATES DEL CARIB – 01/04/2016

Aquest matí, he pogut assistir a l’assaig general del concert que aquest cap de setmana ofereix l’OBC a l’Auditori, amb la projecció de la pel·lícula PIRATES DEL CARIB; La Maledicció de la perla negra.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Dysney in concert, produeix aquest concert a ciutats de tot el món com són Londres, París, Munic, Frankfurt o Sidney. Aquesta mateixa tarda oferiran el primer d’aquests tres concerts, interpretant en directe la banda sonora de la pel·lícula, amb els més de 80 músics de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, mentre que al mateix temps es projecta la pel·lícula en versió original subtitulada en català.

Per primera vegada a Espanya es realitzarà aquest extraordinari concert, de la banda sonora creada per Hans Zimmer i Flaus Badelt, sota la batuta del director David Firman i amb la col·laboració del cor masculí Ensemble O Vos Ommes.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El concert m’ha agradat força….. llàstima de l’aparició de riuades d’escoles, que han aparegut de sobte abans de començar el concert, envaint tota la platea i el primer pis; malauradament els nens que tenia a prop meu, han estat callats únicament el primer quart d’hora. Una llàstima.

Per aquest motiu, crec que no haig de valorar el concert (amb els acostumats cargols voltaires), ja que en aquestes circumstàncies segurament la valoració no seria justa.

El pròxim concert amb la projecció de cinema, serà el 14 i 15 de maig, amb la música de les pel·lícules de TIM BURTON.

Cargol Pirata

Deixa un comentari