– Concert de l’OBC – assaig general PIRATES DEL CARIB – 01/04/2016

Aquest mat铆, he pogut assistir a l’assaig general del concert que aquest cap de setmana ofereix l’OBC a l’Auditori, amb la projecci贸 de la pel路l铆cula PIRATES DEL CARIB; La Maledicci贸 de la perla negra.

This slideshow requires JavaScript.

Dysney in concert, produeix aquest concert a ciutats de tot el m贸n com s贸n Londres, Par铆s, Munic, Frankfurt o Sidney. Aquesta mateixa tarda oferiran el primer d’aquests tres concerts, interpretant en directe la banda sonora de la pel路l铆cula, amb els m茅s de 80 m煤sics de l’Orquestra Simf貌nica de Barcelona i Nacional de Catalunya, mentre que al mateix temps es projecta la pel路l铆cula en versi贸 original subtitulada en catal脿.

Per primera vegada a Espanya es realitzar脿 aquest extraordinari concert, de la banda sonora creada per Hans Zimmer i Flaus Badelt, sota la batuta del director David Firman i amb la col路laboraci贸 del cor mascul铆 Ensemble O Vos Ommes.

This slideshow requires JavaScript.

El concert m’ha agradat for莽a….. ll脿stima de l’aparici贸 de riuades d’escoles, que han aparegut de sobte abans de comen莽ar el concert, envaint tota la platea i el primer pis; malauradament els nens que tenia a prop meu, han estat callats 煤nicament el primer quart d’hora. Una ll脿stima.

Per aquest motiu, crec que no haig de valorar el concert (amb els acostumats cargols voltaires), ja que en aquestes circumst脿ncies segurament la valoraci贸 no seria justa.

El pr貌xim concert amb la projecci贸 de cinema, ser脿 el 14 i 15 de maig, amb la m煤sica de les pel路l铆cules de TIM BURTON.

Cargol Pirata

Leave a Reply