– Dia mundial del Teatre – Visita a la nova seu de la SALA BECKETT – 21/03/2016

Per tal de commemorar el dia mundial del Teatre, un dels actes que s’han realitzat al matí, ha estat una visita guiada per la nova seu de la SALA BECKETT que s’està traslladant de Gràcia, al barri del Poblenou; malgrat que no està encara enllestida del tot i que segurament no estarà operativa fins al novembre, s’ha volgut fer la presentació a la premsa en aquesta data tan assenyalada.

En realitat el dia del Teatre, se celebra anualment el dia 27 de març, però enguany s’ha volgut avançar per què cau en setmana santa i molta gent no hi podia estar present.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquesta nova seu de la BECKETT, està situada al carrer Pere IV, 228; la impressió que ens ha donat a tots el que hem tingut la sort de veure-la, ha estat totalment positiva. Dues sales, la de abaix amb una capacitat d’unes 100 persones i que estarà dedicada potser a espectacles més propers a un obrador de Teatre i la sala de sota, amb una capacitat d’unes 200 persones.… ambdues totalment diàfanes, i que es podran adaptar cada vegada als espectacles que es representin amb graderies intercanviables.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Però crec que el millor que puc fer aquesta vegada és deixar-os uns vídeos i ho podreu veure vosaltres mateixos….

Després de la visita s’ha donat la primícia de la sortida al mercat del nou  “Joc del Teatre”…. i per l’ocasió s’ha instal·lat un de gegant a la sala de baix; és semblat al joc que tots coneixem de l’Oca, però amb argumentació teatral….. ha estat divertit.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

En finalitzar l’acte, s’ha fet la lectura del manifest internacional del Teatre 2016, autoria del director rus Anatloi Vasseliev

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Cargol

2 pensaments a “– Dia mundial del Teatre – Visita a la nova seu de la SALA BECKETT – 21/03/2016

  1. Imma C.

    Gràcies per filmar la visita, els que no hi érem ara ho podem veure.
    Mira que fa temps que hi treballen a la nova seu de la BECKETT!

    Respon
    1. Miquel Gascon

      Gràcies a tu per ser tan fidel al nostre Blog i visitar-lo sovint. Perdona pel retràs de la meva resposta, però aquests dies de setmana Santa hem intentat desconnectar una mica de tot plegat.

      Una abraçada Imma C.

      Respon

Deixa un comentari