– Voltar per la Literatura – PROYECTO XI (馃悓馃悓馃悓馃悓) de Francesc Blanco

Un thriller en el qual els llibres s贸n el fil conductor de la trama, un viatge a universos paral路lels聽on la m脿gia聽i la imaginaci贸 s贸n imprescindibles.

Amb una trama de tensi贸 i misteri seguim els passos d鈥檜ns personatges que intenten alliberar a l鈥橝nna Krauss que ha quedat atrapada en una realitat alternativa. Nom茅s tenen com a refer猫ncia el diari d鈥檜n nen molt especial anomenat Bastian.

Proyecto XI

Jon Vivaldi 茅s un periodista que est脿 preparant una s猫rie de reportatges per a la revista en la qual la seva amiga Anna 茅s redactora en cap. Est脿 immers en l鈥檃nomenat Projecte XI, una investigaci贸 que pret茅n descobrir els fraus en els quals s鈥檃ssenten les ci猫ncies ocultes.

Treballa amb la col路laboraci贸 de Ar谩cnida, una companyia dedicada en exclusiva a la cerca d鈥榠nformaci贸 i que compta amb un equip d’investigadors pertanyents a m煤ltiples disciplines.

A punt de donar per acabada la investigaci贸 tots els membres de l’equip reben un correu electr貌nic del Jon que els convoca a una reuni贸 en un pis del carrer Poeta Cabanyes 115, tots hi van, i 茅s a partir d鈥檃quest moment de la novel路la on hem de deixar que la nostra imaginaci贸 ens deixi continuar llegint, deixant de banda la l貌gica i assumint que llegir un llibre et pot conduir a qualsevol lloc.

Un llibre que m鈥檋a agradat molt, perqu猫 茅s a trav茅s dels llibres, que l’autor ens condueix al final de la historia.

Francesc-Blanco

Francesc Blanco va n茅ixer a Barcelona l鈥檃ny 1965 al carrer Poeta Cabanyes on situa la seva novel路la. Va estudiar Econ貌miques i la seva carrera professional s鈥檋a desenvolupat en el m贸n de l’empresa i la consultoria a Madrid. De sempre havia volgut escriure per貌 no 茅s fins fa uns anys que decideix establir-se de nou a Barcelona i es converteix en consultor freelance, per poder d鈥檃questa forma compatibilitzar-ho amb la seva afici贸.

Aquesta 茅s la seva primera novel路la, amb una trama diferent i original, un particular homenatge a la literatura.

Cargol a una biblioteca

Deixa un comentari