– Voltar per la Literatura – PROYECTO XI (🐌🐌🐌🐌) de Francesc Blanco

Un thriller en el qual els llibres són el fil conductor de la trama, un viatge a universos paral·lels on la màgia i la imaginació són imprescindibles.

Amb una trama de tensió i misteri seguim els passos d’uns personatges que intenten alliberar a l’Anna Krauss que ha quedat atrapada en una realitat alternativa. Només tenen com a referència el diari d’un nen molt especial anomenat Bastian.

Proyecto XI

Jon Vivaldi és un periodista que està preparant una sèrie de reportatges per a la revista en la qual la seva amiga Anna és redactora en cap. Està immers en l’anomenat Projecte XI, una investigació que pretén descobrir els fraus en els quals s’assenten les ciències ocultes.

Treballa amb la col·laboració de Arácnida, una companyia dedicada en exclusiva a la cerca d‘informació i que compta amb un equip d’investigadors pertanyents a múltiples disciplines.

A punt de donar per acabada la investigació tots els membres de l’equip reben un correu electrònic del Jon que els convoca a una reunió en un pis del carrer Poeta Cabanyes 115, tots hi van, i és a partir d’aquest moment de la novel·la on hem de deixar que la nostra imaginació ens deixi continuar llegint, deixant de banda la lògica i assumint que llegir un llibre et pot conduir a qualsevol lloc.

Un llibre que m’ha agradat molt, perquè és a través dels llibres, que l’autor ens condueix al final de la historia.

Francesc-Blanco

Francesc Blanco va néixer a Barcelona l’any 1965 al carrer Poeta Cabanyes on situa la seva novel·la. Va estudiar Econòmiques i la seva carrera professional s’ha desenvolupat en el món de l’empresa i la consultoria a Madrid. De sempre havia volgut escriure però no és fins fa uns anys que decideix establir-se de nou a Barcelona i es converteix en consultor freelance, per poder d’aquesta forma compatibilitzar-ho amb la seva afició.

Aquesta és la seva primera novel·la, amb una trama diferent i original, un particular homenatge a la literatura.

Cargol a una biblioteca

Leave a Reply