– Roda de premsa – Gira de FOOT-BALL – Camp Nou F.C. Barcelona – 19/02/2016

Avui he tornat a assistir a una roda de premsa i en un lloc que no acostumo a freqüentar… el Camp Nou del futbol club Barcelona, al que feia molts anys que no m’apropava. Aquesta convocatòria era per presentar la gira pel territori català d’un espectacle de dansa que ja nosaltres vàrem veure fa poc més d’un any i ens va fascinar…. FOOT-BALL.

FOOT-BALL - Roda de premsa - 1

Aquest espectacle ha estat creat pel ballarí i coreògraf Cesc Gelabert, com una mena d’homenatge a la seva altra passió a la vida, a banda de la dansa, que és el Futbol i molt especialment, l’amor al seu equip… el Barça. L’espectacle de dansa està inspirat en els moviments dels jugadors de futbol a partir d’un estudi exhaustiu dels vídeos, que ha costat un parell d’anys de feina a l’equip de la companyia Gelabert – Azzopardi.

FOOT-BALL - Roda de premsa - 2

La taula la presidien Carles Vilarrubí (Vicepresident del F.C. Barcelona) i comptava amb la presència del mateix Cesc Gelabert, així com de Josep Berga (president del Consorci Transversal i regidor de cultura de la ciutat d’Olot), Pep Tugues, director del Teatre-Auditori de Sant Cugat i representant de la Xarxa d’Activitats Culturals de Catalunya. Assegut a la primera fila, el director artístic del Teatre Nacional de Catalunya, Xavier Albertí.

Després de diversos parlaments, hem pogut escoltar a Cesc Gelabert, que ens ha explicat el que volia aconseguir amb aquest espectacle i també ha afirmat que ell considera el futbol com una part de la Cultura i que no està deslligada en absolut de la dansa, posant alguns exemples.

He volgut assistir malgrat que segurament no podrem assistir a cap representació d’aquesta gira… i ho he fet perquè aquest espectacle a nosaltres ens va fascinar i el vàrem catalogar com un dels millors espectacles de la temporada passada; podeu veure aquí la nostra valoració d’ara fa un any.

FOOT-BALL - Roda de premsa - 3

Les representacions seran en les següents dates:

27/02/2016 a Mataró

11/03/2016 a Figueres

13/03/2016 a Manresa

18/03/2016 a Olesa

20/03/2016 a Sant Cugat

29/03/2016 a Reus

24/04/2016 a Granollers

FOOT-BALL - Roda de premsa - 4

FOOT-BALL - Roda de premsa - 5

Feu-me cas …. no us perdeu aquest espectacle de Dansa; una nova ocasió d’apropar la cultura arreu del territori.

Football cargols

Deixa un comentari