– Roda de premsa – BÍTELS PER A NADONS – TNC – 18/02/2016

Ahir al matí, vaig poder assistir a una roda de premsa molt especial, rodejat de famílies amb nens molt petits; era la presentació d’un espectacle que abans d’estrenar-se al Teatre Nacional de Catalunya, ja té totes les localitats exhaurides, per les 15 representacions que havien previst.

Bítels per a nadons - Roda de premsa TNC - 7

BÍTELS PER A NADONS, és un espectacle d’una durada de poc més de 30 minuts, que està pensat per ser interpretat davant de nadons de fins a 3 anys i les seves famílies. Hem pogut veure una petita mostra del que serà l’espectacle abans de la roda de premsa i encara que sembli mentida, crec que a tots els presents ens ha fascinat, i molt especialment en veure la reacció dels marrecs, com a poc a poc s’anaven integrant a l’espectacle sense gens de por, observant amb els ulls ben oberts els músics que els oferien un petit recull de les melodies dels Beatles.

Albert Vilà ens presenta la Companyia “La petita Malumaluga” de la que ell forma part i la dirigeix al costat d’Eva Vilamitjana; ens explica que va ser fundada en 2011 i que des de l’inici tenien molt clar que volien treballar amb un públic que anava de 0 a 6 anys i totes les produccions que han realitzat fins ara ha estat així. Amb BÍTELS volien fer un espectacle que encara que estigués dedicat als nadons, al mateix temps agrades a totes les edats i per això van escollir un tema universal: els Beatles.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

En les representacions de l’espectacle, que es podran veure els diumenges del 21 de febrer fins al 13 de març, seran convidades unes 25 famílies per sessió, amb els seus nadons i tots ells envoltaran l’espai escènic… i els petitons podran entrar-hi i interactuar amb els músics (violí, clarinet, violoncel, percussions) i la ballarina. L’espectacle estarà recolzat també amb un vídeo interactiu que es projectarà en uns tambors i està absolutament coreografiat, perquè a banda de la dansa, els músics es bellugaran constantment per l’espai escènic.

Ens comenten també que estan molt contents de la rebuda dels seus espectacles i que per sort ja tenen, tots els dies del 2016 ocupats, amb representacions per tot el territori; de cara a la temporada vinent, volen començar a internacionalitzar el seu treball i tenen previstes un parell de gires per Àsia i Amèrica del sud; voldrien també que en els seus pròxims espectacles, la dansa tingues més presencia que l’actual.

Per sort, nosaltres vàrem reservar entrades, ja fa molts mesos i tindrem la sort de gaudir de l’espectacle sencer d’aquí a pocs dies. Ho explicarem.

Nota important: s’acaba de prorrogar l’espectacle per 6 sessions més, que es faran els dies 12 i 19 de març a les 10.30 h, 11.30 h i 12.30 h. – afanyeu-vos a comprar les entrades !!!

petits nadons de cargol

Deixa un comentari