– Teatre – SUNDAY MORNING (🐌🐌+ 🐚) – Sala FlyHard – 18/01/2016

Dilluns vam tornar a fer cap a la Sala Flyhard per veure la nova proposta de Carol López, SUNDAY MORNING, que es va presentar al Tercer Torneig de Dramatúrgia de Temporada Alta al 2013. Aquesta obra ha estat convenientment adaptada i allargassada per ser representada a sales comercials. L’espectacle està dirigit per ella mateixa i protagonitzat per Nausicaa Bonnín i Isak Férriz.

Es nit de dissabte, nit de tempesta i ens trobem en una comissaria de policia de barri. Només veiem l’Anna davant d’un taulell de suro, totalment concentrada per intentar resoldre uns assassinats que estan tenint lloc a la ciutat un diumenge al matí de cada mes.

SUNDAY MORNING - Sala FlyHard 2

S’obre la porta i entra en Robert, totalment xop, li diu que vol fer una declaració autoinculpant-se d’un assassinat. L’Anna no el vol escoltar i quan finalment l’escolta no se’l creu. Ell no vol marxar.

L’obra comença com un thriller i va derivant cap a una comèdia romàntica amb moments que volen arrancar el riure en l’espectador. Al meu entendre, el text, en voler buscar aquesta comicitat treu pes a la intriga i acaba convertint la proposta en inversemblant i poc creïble.

Els personatges, tot i que estan ben interpretats per tots tres actors (si són tres), tenen poca consistència i ens deixen amb la sensació de què ni ells mateixos creuen la història que ens estan explicant.

Molt acurada l’escenografia de José Novoa, amb detalls de tots tipus per fer-nos creure que estem dins d’una comissaria amb uns mitjans més que minsos per desenvolupar la feina que se’ls pressuposa.

Text i direcció: Carol López
Intèrprets: Nausicaa Bonnín, Isak Férriz
Ajudant de direcció: Carla Torres \ Disseny escenografía: José Novoa \ Vestuari: Berta Riera \ Música original: Pablo Miranda \
Disseny d’il.luminació i tècnic de funció:  Xavi Gardés \ Disseny cartell i fotografía:  Roser Blanch \ Producció executiva: Sergio Matamala i Roser Blanch \ Premsa i comunicació:  Clara Cols \ Administració: Sergio Matamala
Producció: Flyhard Produccions, S.L.

cargol assassí

Deixa un comentari