– Circ – CAPAS (🐌🐌🐌 + 🐚) – Teatre Nacional de Catalunya – Sala Petita – 12/12/2015

Després de cinc anys de gira i més de 150 funcions, la companyia de Circ “eia” s’acomiada d’aquest espectacle a la Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunya convertint-la per uns dies en un lloc familiar o en el circ es barreja amb la música en directe i amb la dansa per gaudir plegats d’un espectacle retolat com a familiar dins la programació d’enguany. Aquest espectacle ja va ser programat a la temporada 2012-2013 al Mercat de les Flors. La companyia va rebre el premi de Circ Ciutat de Barcelona 2011 i el Premi Zirkólika al millor espectacle de sala el 2011 per aquest CAPAS, la seva primera creació.

CAPAS_1

Molts nens i l’entrada a la sala per la part superior ja són una diferència respecte a altres representacions a la Sala Petita. Les butaques parcialment tapades amb llençols, membres de la companyia que ens reben i conviden a cafè o fan jugar als nens amb una pilota, … Un ambient càlid i acollidor que ens prepara per passar una bona estona.

Al ritme de la bateria un armari gegant al mig de l’escenari obre les seves portes i deixa sortir la màgia i l’energia.

Cinc disciplines diferents, cinc artistes que provenien de dues companyies diferents i que es van conèixer a Madrid decidint al cap d’un temps crear “eia” i aprofitar les diferències artístiques de cadascú d’ells.

Equilibris acrobàtics, salts mortals i piràmides humanes en moviment. Energia i autoironia són les claus per realitzar una exploració de les capes de la personalitat i de la societat i oferir al públic diverses claus per a la lectura i interpretació de l’espectacle.

CAPAS 2

Una pilota de futbol, un llençol, una corda o les diferents visions d’un armari es transformen en pretext per a l’acció escènica i les acrobàcies.

Música en directe creada i interpretada per Cristiano Della Monica amb instruments tradicionals i altres de no tant i tocada en situacions diverses, dins l’armari, fora, dret o estirat, ….

L’ensurt de la vetllada, quan de cop i volta l’Armando Rabanera ens ve directament i ens fa un petó d’agraïment saltant despres per sobre nostre per fer el mateix amb espectadors situats en fileres posteriors.

Un espectacle d’una gran qualitat i que recomanem.

Direcció : Companyia de Circ “eia” amb la mirada cómplice de Luke Wilson
Amb : Francesca Lissia, Armando Rabanera Muro, Celso Pereira Arizaga, Celso Pereira Arizaga Giannini i Cristiano Della Monica
Idea original: Companyia de Circ “eia” / Ajuda a la composició escénica :  Roberto Magro / Composició musical: Cristiano Della Monica, Massimiliano Sacchi, Le Ficufresche / Coreografía: Michelle Man / Disseny de llums: Sarah Sankey / EscenografíaJaume Serrat Laboratori de Creació / Vestuari: Fanny Fredouelle, Rosa Crehuet, Olga Arizaga
Producció : Companyia de circ “eia”, Carmen Alvarez Carrasco
Coproducció: CAER-Centre d’Arts Escèniques Reus, Circ que o! Pyrénées de cirque, Flic Scuola di Circo di Torino, Konstnärsnemndem, Festival Trapezi/Reus

Cargol transparent

Deixa un comentari