– Voltar per la literatura : ALG脷 COM TU (馃悓馃悓馃悓) de Xavier Bosch

Alg煤 com tu, ha estat la novel路la guanyadora del premi Ramon Llull d鈥檈nguany i representa el canvi de rumb del seu autor que abandona les trames period铆stiques i de corrupci贸. Amb aquest llibre Xavier Bosch ens endinsa en una hist貌ria que ens parla de la for莽a de l’amor.

ALGU COM TU de Xavier BoschLa Gina va perdre la seva mare a nou anys i ha viscut sempre amb el seu pare amb qui mant茅 una dif铆cil relaci贸 que la far脿 marxar de casa, a divuit anys, per instal路lar-se en un pis compartit. Una trobada casual amb un turista angl猫s que busca la seva mare i la troballa, uns anys m茅s tard, d鈥檜nes cartes guardades a Par铆s, far脿 que la Gina vulgui descobrir qui era realment la seva mare, ja que ella pr脿cticament no en recorda res.

Aquest llibre ens atrapa des del principi, amb salts en l鈥檈spai i en el temps i ens fa descobrir una apassionada hist貌ria d鈥檃mor entre la Paulina Homs, mare de la Gina, que viu a Barcelona, i en Jean-Pierre Zanardi, un galerista de Par铆s. Nom茅s seran quatre dies per貌 ser脿 un amor dels que perduren en el temps.

La novel路la comen莽a a Barcelona per fer-nos viatjar a ciutats com Londres o Par铆s, New York o Ven猫cia. Bona part de la novel路la transcorre a Par铆s i ens ofereix una ruta pels carrers menys tur铆stics. Tamb茅 ens acompanya a diferents llibreries emblem脿tiques del m贸n com poden ser la llibreria Foyles de Londres situada al m铆tic carrer Charing Cross Road o la llibreria Shakespeare &Co de Par铆s o la 22 de Girona.

Una preciosa hist貌ria d鈥檃mor, plena d鈥檃legria i tristor i escrita d鈥檜na forma molt bella sense caure en t貌pics.

xavier-bosch

Xavier Bosch va n茅ixer el 1967 a Barcelona i 茅s periodista. Autor de la trilogia de novel路les del periodista investigador Dani Santana: Se sabr脿 tot (2009), Homes d鈥檋onor (2012) i Euf貌ria (2014). Ha estat creador de formats audiovisuals d鈥櫭▁it com Alguna Pregunta M茅s o El Gran Dictat.

Ha desenvolupat la seva activitat en diversos mitjans de comunicaci贸 de r脿dio, televisi贸 i premsa i actualment 茅s membre del consell editorial de l鈥橝ra.

Cargols que s'estimen - 1

2 pensaments a “– Voltar per la literatura : ALG脷 COM TU (馃悓馃悓馃悓) de Xavier Bosch

Deixa un comentari