– Cinquè aniversari de VOLTAR i VOLTAR – 24/10/2015

Nota del 25/10/2015La nostra celebració del 5è aniversari del Blog “Voltar i Voltar” va acabar com mai havíem esperat. De nou el destí ens torna a fer una mala passada … i de nou una caiguda absurda, en unes escales (anant cap al Teatre); una nova i malaguanyada caiguda, aquesta vegada protagonitzada per l’IMMA, ens torna a frenar i de ben segur alentirà molt el nostre esperit Voltaire.

Imma s’ha trencat el peroné de la cama dreta com jo mateix me’l vaig trencar exactament 7 mesos abans (24 de març – 24 d’octubre). En aquests moments està ingressada a l’Hospital de la Vall d’Hebron a l’espera d’una operació sense data fixada.

Aquest nou impediment ens tornarà segurament el malson de la cadira de rodes, durant unes setmanes (esperem que no siguin tantes com la vegada passada)… i per tant provocarà la frenada en sec, de les nostres escapades voltaires cap al món de la Cultura. Esperem que aquest problema se solucioni ben aviat i el blog “Voltar i Voltar” agafi el mateix ritme de costum.

____________________________________

Volem celebrar que avui ja fa 5 anys que vàrem començar aquesta aventura d’escriure aquest Blog. Va ser l’Imma la persona a que se li va ocórrer el nom de “Voltar i Voltar” per tal de què el nom fos fidel reflex de la nostra inquietud de “no parar quiets” i d’anar descobrint llocs del nostre planeta i sobretot de la nostra afició gairebé malaltissa de conèixer el més profundament possible la CULTURA, que per sort tenim al nostre abast.

Estem molt contents del resultat, per què encara avui en dia, és un blog absolutament VIU.

A hores d’ara, ja hem publicat 1.210 cròniques, la majoria d’elles explicant les nostres impressions sobre el que anem coneixent i descobrint en els esdeveniments culturals als que tenim la sort d’assistir assíduament, i molt…. molt especialment als que envolten el món del TEATRE, que ens apassiona.

5 anys de Voltar i Voltar - 5 cargols ben vius - 3

Les xifres de visites no són pas espectaculars (331.000), però en realitat això no és pas el que més ens interessa. Estem molt contents perquè unes 100.000 persones diferents ja han tret el nas per aquest racó i això no ens ho imaginàvem pas quan aquell 24 d’octubre del 2010 vaig publicar la nostra primera crònica de Teatre.

Ara amb el Miquel, ja feliçment jubilat, fa tot just poc més d’una setmana, el blog pot començar a prendre un camí cap a la consolidació, encara amb més publicacions… o bé contràriament al que semblaria, deixar de publicar tan assíduament, absolutament tot el que arribem a fer … i dedicar més el nostre temps lliure a gaudir-ho personalment i decidir escriure únicament les nostres cròniques sobre allò que ens agradi més i que considerem que paga la pena fer partícips als nostres lectors.

La veritat és que el Blog, dona mooooolta feina i a vegades deixem de fer coses que ens agradarien perquè tenim el compromís d’explicar absolutament totes les que hem viscut i si no van quedant endarrerides.

Torno a recordar de nou la nostra hiperactivitat cultural de la temporada passada (en tan sols 11 mesos)… i que potser ara, amb el temps lliure de què feliçment puc gaudir, es pot incrementar encara mes: 130 obres de TEATRE – 36 ÒPERES – 38 CONCERTS de MÚSICA classica i contemporania – 21 espectacles de DANSA – 7 espectacles de CIRC i 7 EXPOSICIONS.   En total 239 esdeveniments culturals als que hem assistit i hem explicat en aquest espai.

Esperem que no defallim amb les nostres malaltisses aficions i que el Blog tingui llarga vida. Gràcies a tots els “Voltaires” que encara teniu la paciència de seguir-nos de tant en tant.

5 anys de Voltar i Voltar - 5 cargols ben vius - 1

16 pensaments a “– Cinquè aniversari de VOLTAR i VOLTAR – 24/10/2015

  1. Miquel Gascon

   Gràcies Joaquim !!!

   Intentarem que la nostra activitat continuï amb el mateix caràcter infatigable, encara que potser optem en un futur pròxim, en oblidar-nos de voler compartir absolutament tot.

   Una abraçada

   Respon
 1. MONTSE

  Per molts i molts anys pogueu gaudir del vostre temps i de la cultura que ho engloba tot i és una font inesgotable de sorpreses i vivències!!!!
  Gràcies per la vostra tasca i per compartir-ho amb tots nosaltres.
  Que no us deixem cap comentari no vol pas dir que no us seguim.
  ENDAVANT I MOLTA MERDA✊😃

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Gràcies Montse

   Continuarem com sempre molt a prop de la cultura, intentant conèixer la quantitat d’esdeveniments culturals possible i compartir com a mínim el que creiem que realment paga la pena; potser optem per no publicar cròniques tan elaborades d’esdeveniments que no ens han acabat de satisfer…. o bé substituir-ho per la utilització d’altres mitjans com Facebook o Twiter, que no donen tanta feina.

   Per posar-te un exemple, fa uns mesos vàrem obrir un espai al Facebook amb el nom de “Teatre, l’opinió dels espectadors” i ja ha assolit la fita de més de 2.100 participants, que opinen freqüentment i de manera molt més fluida que a través del Blog. L’interès de la gent, en aquest món amb tanta informació, possiblement necessita notes més resumides i potser no tan elaborades…. el temps és potser un impediment que frena la seva lectura.

   Nosaltres continuarem com fins ara, fent mans i mànigues per quadrar l’agenda i veure encara més Teatre i Arts escèniques que mai.

   Una forta abraçada

   Respon
 2. BonaVida

  Moltíssimes felicitats per un munt de raons!!!
  Pels 5 anys del vostre fantàstic blog. Per la recent jubilació de’n Miquel, a qui desitgem el millor. Per la vostra valuossísima feina cap a la cultura d’aquest país. I sobretot, per la vostra dedicació, ja que valorem moltíssim la feinada de portar un blog com el vostre, amb tantes cròniques i tanta regularitat.
  Una abraçada! I que celebreu molts més!!!

  Manel i Cristina

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Gràcies parella…. per tot el que comenteu i sobretot per les vostres felicitacions.

   Malauradament, la jornada de dissabte (5è aniversari de Voltar i Voltar) NO va acabar com nosaltres haguéssim desitjat. En sortir de casa cap al Teatre …. on sinó ?…. l’Imma va caure a les escales de l’estació del metro de Vallcarca i en l’últim graó abans d’arribar a l’andana.

   Resultat…. l’Imma es va trencar el peroné de la cama dreta i ara està hospitalitzada a la Residencia de la Vall d’Hebron, a l’espera de què la puguin operar…. i sense data confirmada.

   Els “Voltaires” tornen a ensopegar a la mateixa pedra (Miquel peroné trencat el 24 de març – Imma peroné trencat el 24 d’octubre). Un altre entrebanc en fer-nos més difícil la nostra dèria de “Voltar”. Malgrat aquest nou entrebanc, EN SORTIREM ENDAVANT i segur que ben aviat continuarem voltant com si res, encara que sigui de nou en Cadira de rodes.

   Una forta abraçada

   Respon
   1. BonaVida

    Ooooh! Però que dieu???
    Quina mala sort!!! Però bé, ara el més important és que l’operació vagi bé i la recuperació encara millor.
    Us desitgem el millor, i us enviem una abraçada ben forta. Molts ànims, sobretot per l’Imma. De ben segur que, com l’altra vegada, això no serà un impediment per continuar amb el vostre esperit voltaire.

    Endavant!!

    Respon
    1. Imma Barba

     Ens tornem a moure amb cadira de rodes i amb molta pàciencia, descansant al màxim la cama. Realment un pas de mala sort !!!!! Gràcies.

     Respon
  1. Miquel Gascon

   El “Voltar i Voltar” malauradament haurà d’esperar uns dies o unes setmanes, però de ben segur es que aquest nou impediment, que el destí ens tenia guardat el mateix dia del 5è aniversari del Blog, no serà impediment perquè el nostre esperit tafaner, aconsegueixi ben aviat continuar el nostre ritme normal Voltaire.

   Moltes Gràcies pels teus desitjos. Una abraçada Allau

   Respon
 3. Imma C.

  Quin greu! Espero que tot vagi endavant, ara a recuperar-se.
  Un aniversari amb entrebanc,

  Give me five! Xoca-la !!

  Per molts anys voltaires!!

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Si, realment va ser un aniversari “accidentat”, però ara que ja l’han pogut operar, estem de nou esperançats en una ràpida recuperació, encara que sigui a base de “taca taca” o descapotable (cadira de rodes).

   Gràcies pels teus desitjos. Estem segurs que ben aviat tornarem al ritme d’abans.

   Una abraçada

   Respon
 4. Xavier C.

  Ostres, nois… després de la desconnexió oligada pels amics d´Orange m´estic posant al dia amb la tecnologia i em trobo amb això de l´accident de l´Imma. Quina mala sort!!! Bé, molts ànims, que de tot se surt… I moltes felicitats per l´aniversari blogaire!
  Abraçades i petons, voltaires!

  Respon
  1. Imma Barba

   Xavier, aquesta temporada no hem coincidit ni a l’Auditori, ni als Yelmo …. ja et trobàvem a faltar. La veritat és que ha estat una “mala pota” … esta vist que aquest any tenim la negra amb els accidents. Ara paciència, no ens queda un altre. Gràcies i petons.

   Respon

Deixa un comentari