– Teatre – UNA MICA DE LLIBERTAT (SI US PLAU) (馃悓馃悓馃悓 ) – La Vilella Teatre – 08/10/2015

Ahir v脿rem inaugurar temporada a La Vilella Teatre, amb una proposta de nova creaci贸, molt fresca, que submergeix als espectadors en un m贸n surrealista fascinant, en qu猫 el seu autor Francesc Cu茅llar ens explica en primera persona hist貌ries plenes de fantasia i sense que gaireb茅 ens adonem tracta de convertir-nos de nou en infants, tot escoltant amb la boca oberta les seves narracions, molt properes als comptes per adults.Una mica de llibertat

Un bon dia et despertes i has perdut la identitat, la teva mascota 茅s un tigre i et creix un arbre al mig del menjador. Em dic Jacques i no demano grans proeses, simplement la llibertat justa per decidir com viure.

UNA MICA DE LLIBERTAT (si us plau), es tracta d’una proposta de Teatre de petit format, escrita i interpretada per un jove de 22 anys (Francesc Cu茅llar), recolzat per un altre actor (Alejandro Bordanove), aquest聽enfundat en una malla negra de cap a peus, al que no veiem la cara durant tota la representaci贸 i que fa de contrapunt, de suport o que interpreta altres personatges secundaris sense dir ni un mot. La veu, sempre la posa Francesc Cu茅llar amb una demostraci贸 brutal de canvi de registres interpretatius, que deixa a l’espectador bocabadat. Francesc interpreta tots els papers que intervenen a l’obra, simplement amb canvis a la seva entonaci贸 a la veu, i tamb茅 amb el gest del seu cos o utilitzant en molts moments la m铆mica.

Aquesta presentaci贸 amb diapositives necessita JavaScript.

El principal personatge se’ns presenta ja difunt, i ens narra parts importants de la seva vida que ell considera fora del que 茅s normal. Ho fa per esperonar-nos a viure buscant sempre la llibertat del que desitges fer…. perqu猫 la vida passa molt r脿pid i despr茅s no pots tornar enrere i modificar la hist貌ria dels fets. Un personatge que ha viscut la seva vida a remolc de fets que ell no ha buscat i s’ha deixat emportar per les circumst脿ncies alienes, for莽ant-lo a vegades a fer coses que聽ell en realitat no hauria desitjat fer.

Hist貌ries que enganxen de seguida, com la de quan un dia en sortir de la feina va anar a dinar a casa seva i es va adonar que all脿 feia temps que vivia聽una fam铆lia que no coneixia de res i que asseguraven que era casa seva de sempre….. i va acabar casant-se amb la filla de la fam铆lia…. o la de l’home carregat de maletes esperant un tren en una estaci贸 on mai m茅s passarien trens, o la visita a casa seva d’un venedor que venia forats (verticals i horitzontals), que s’engolien tot…… o….

Millor aneu a veure-la …. i ja em direu el que….. estar脿 representant-se encara durant aquest cap de setmana. Recomanable

Aquesta presentaci贸 amb diapositives necessita JavaScript.

UNA MICA DE LLIBERTAT (si us plau)
– Dramaturgia: Francesc Cu茅llar
– Direcci贸: Oriol Colomar
– Interpretaci贸: Francesc Cu茅llar i Alejandro Bordanove
– Disseny de llums: Oriol Colomar

Cargol fantastic

Deixa un comentari