– Teatre – REFUGIADA PO脠TICA (馃悓馃悓馃悓馃悓馃悓 ) – La seca – Espai Brossa – 07/10/2015

Al desembre del 2014 vam veure aquest espectacle de la Claire Ducreux al Mercat de les Flors (aqu铆 podeu veure aquella cr貌nica), despr茅s d鈥檜na recomanaci贸 del nostre amic Xavier Cair贸. Un espectacle que ens va agradar molt i vam puntuar amb 5 cargols voltaires.

Refugiada PoeticaFa uns dies ens vam assabentar que REFUGIADA PO脠TICA聽es tornava a programar a La Seca – Espai Brossa i a m茅s, s鈥檃fegia que era el primer espectacle on la nostra amiga Elisa Diez 鈥渟鈥檈strenava鈥 com a directora de comunicaci贸 de La Seca. No vam dubtar i ahir vam repetir.

鈥淩efugiada Po猫tica neix del desig de donar vida en una sala als meus 2 煤ltims solos de carrer EL SOMRIURE DEL N脌UFRAG i VAIXELL DE SORRA鈥.

Un rodam贸n converteix una pla莽a en el seu refugi provisional, converteix dues tanques en les portes del seu univers, un pont es torna vaixell i una escultura el seu company de viatge.

鈥淓l meu personatge de rodam贸n, met脿fora d鈥檃ll貌 que 茅s vulnerable, em porta com a int猫rpret i com a persona, al meu senzill repte art铆stic i hum脿: buscar autenticitat i humilitat per compartir simples emocions i veritables moments de m脿gia teatral鈥.

脡s un espectacle on es barregen dansa, mim, circ, clown i teatre visual i que transmet sensibilitat i tendresa des del moment zero. Un espectacle on el somriure se’t dibuixa en el rostre i a moments es transforma en riallades sinceres, on la tranquil路litat i la pau s鈥檃podera de tu i t鈥檃llibera de les neures que normalment t鈥檃companyen.

Totalment recomanable. La podreu veure a La Seca – Espai Brossa fins al 25 d’octubre

Creaci贸 i interpretaci贸 : Claire Ducreux
Escultor: Eduardo Cuadrado
M煤siques originals: Jorge Sarraute, David Moreno i Mayte Mart铆n
Llums: Nani Valls I Rafel Roca
Cargol bolquers

Cargol fet de Bolquers – disseny de la nostra amiga Monica Pujades

 

2 pensaments a “– Teatre – REFUGIADA PO脠TICA (馃悓馃悓馃悓馃悓馃悓 ) – La seca – Espai Brossa – 07/10/2015

  1. Retroenlla莽: – La llista del millor TEATRE de l’any 2015 a VOLTAR i VOLTAR | Voltar i Voltar

  2. Retroenlla莽: – Resum de la temporada teatral 2015 – 2016 | Voltar i Voltar

Deixa un comentari