– GREC2015 – Circ – IL N’EST PAS ENCORE MINUIT – Compagnie XY (🐌🐌🐌🐌🐌) – Teatre Grec – 27/07/2015

Comença la setmana i encetem els tres últims espectacles del Festival Grec 2015, avui ens acomiadem del Teatre Grec amb un espectacle de circ-dansa de la Companyia XY que ja vam tenir oportunitat de conèixer al Festival Grec 2012 quan van presentar Le Grand C.

Avui ens presenten l’espectacle IL N’EST PAS ENCORE MINUIT estrenat l’any 2014 , una gran producció amb 22 acròbates en l’escenari, una creació col·lectiva que segueix fidel a l’estil de la companyia basada en equilibris i salts acrobàtics, piràmides humanes, salts en bàscula, combinat amb moviments de dansa, així com, també farcit d’un bon treball de Clowns, que els tornen a fer originals i únics.

Fotografies de Josep Aznar

En un escenari nu, jugant amb la relació de l’individu cap al col·lectiu, aconsegueixen transmetre un munt d’emocions a ritme de swing.

Un espectacle en el qual el que sembla impossible és possible i les formes es componen, descomponen i tornen a compondre d’una manera quasi màgica.

Aquesta companyia va revolucionar el món del circ l’any 2009 quan constituïen un col·lectiu de 17 acròbates, van començar a dibuixar els seus moviments en els aires i van prendre com a lema “mirar a l’aire quan tot s’enfonsa”. Van aixecar les seves primeres torres. Els seus moviments acrobàtics conjuguen solidaritat i virtuosisme.

Un espectacle absolutament màgic que va fer esclatar al teatre en aplaudiments en nombroses ocasions i va fer aixecar la platea en l’aplaudiment final. Per nosaltres ha estat una de les millors propostes d’aquest GREC2015.

Compagnies XY
Creació i Interpretació: Abdeliazide Senhadji, Amaia Valle, Andrés Somoza, Airelle Caen, Alice Noel, Ann-Katrin Jornot, Antoine Thirion, Aurore Liotard, Charlie Vergnaud, David Badia Hernandez, David Coll Povedano, Denis Dulon, Emmanuel Dariès, Evertjan Mercier, Guillaume Sendron, Gwendal Beylier, Jérôme Hugo, Mohamed Bouseta, Romain Guimard, Thomas Samacoïts, Thibaut Berthias, Xavier Lavabre, Zinzi Oegema
Col.laboració artística: Loïc Touzé, Emmanuel Dariès, Valentin Mussou, David Gubitsch // Col.laboració acrobàtica: Nordine Allal // Ballarins de lindy hop : Aude Guiffes, Philippe Mencia // Vestuari: Nadia León // Diseny d’ il·luminació:Vincent Millet // Direcció de producció: Peggy Donck, Antoine Billaud // Fotografía: Christophe Raynaud de Lage

Un pensament a “– GREC2015 – Circ – IL N’EST PAS ENCORE MINUIT – Compagnie XY (🐌🐌🐌🐌🐌) – Teatre Grec – 27/07/2015

  1. Retroenllaç: – La llista del millor TEATRE de l’any 2015 a VOLTAR i VOLTAR | Voltar i Voltar

Deixa un comentari