– GREC2015 – Dansa – CINÉMATIQUE (🐌🐌🐌🐌) – Cia Adrien M/ Claire B – 11/07/2015

Dissabte dia 11 acabem la jornada d’un dia emocionalment dur per la mort d’un familiar, amb l’anada al Mercat de les Flors per tal de veure un espectacle de malabars, dansa i arts digitals a la Sala MAC.

L’escenari totalment buit, amb dues pantalles de cinema, una a terra i l’altre a la paret del fons en les que es projecta uns paisatges digitals en els que es mouen els dos protagonistes d’aquest espectacle, que combina la dansa i les arts malabars.

Cinematique

Cinématique és una producció de la Compagnie Adrien M/Claire B (Adrien Mondot i Claire Bardainne). Adrien Mondot, artista pluridisciplinari i informàtic crea els espectacles a partir de les interaccions entre els números, la dansa i la música i amb Claire Bardaine, artista, dissenyadora gràfica i escenògrafa creant la companyia el 2011.

“Ara fa més de 10 anys jo era informàtic, feia programes per als altres. Avui passo el meu temps fabricant uns programes que anomeno malabars, perquè m’agrada fer malabars, informàtics o no. M’interessa el fet que tan sols el moviment pugui explicar una història,”

Cinématique és un festival d’emocions que ens transporta al món de la infància on la imaginació fa que tot sigui possible, veiem mars, llacs, precipicis per saltar, lletres que volen … els programes informàtics els hi donen vida i ho completa el moviment coreogràfic de Adrien Mondot i Akiko Kakjihara.

IMG_0691

Es desdibuixa la línia entre el món real i el món virtual de tal forma que la bola de vidre dels malabars sembla que voli, que ell ni la toqui, tan sols el cop en caure a terra demostra que és real, que té un pes.

Segons ens expliquen a la pàgina web de la companyia, totes les imatges són generades, calculades i projectades en directe per oferir una presència palpable a escena, pensar en la energia que anima els objectes mes que en el propi moviment. Les matemàtiques o la informàtica són les eines per construir una realitat poètica.

Cinematique 4

Una pluja d’imatges en transformació constant. Ens va captivar des de l’inici i passarà a ser considerat per nosaltres un dels espectacles realment remarcables d’aquest Grec2015

Concepte i dirección: Adrien Mondot
Intèrpret: Akiko Kakjihara, Adrien Mondot
Disseny d’il·luminació: Elsa Revol, Jérémy Chartier // Dramatúrgia: Charlotte Farcet // Composició musical: Christophe Sartori, Laurent Buisson // Assistència técnica: Alexis Lecharpentier //Assistència a la dirección: Charlotte Farcet // Direcció técnica: Alexis Bergeron//Il·luminació: Jérémy Chartier //So: Pierre Xucla// Direcció de producció:ay-rOop // Fotografia: Raoul Lemercier

Cargol realitzat amb efectes especials d'ordinador

Un pensament a “– GREC2015 – Dansa – CINÉMATIQUE (🐌🐌🐌🐌) – Cia Adrien M/ Claire B – 11/07/2015

  1. Retroenllaç: – La llista del millor TEATRE de l’any 2015 a VOLTAR i VOLTAR | Voltar i Voltar

Deixa un comentari