– 300.000 visites Voltaires – 13/05/2015

Avui a Voltar i Voltar estem de celebració per haver arribat a les …

 300.000 visites

Una fita de la qual estem molt satisfets i que ara fa quatre anys, quan el vàrem començar a escriure no ens ho imaginàvem pas. Una aventura, de la que erròniament crèiem que ens cansaríem abans … i per sort de moment no ha estat així, malgrat les hores de dedicació que gairebé diàriament li dediquem.

cultura

En tot aquest temps hem intentat explicar tot allò amb el que gaudim i que està relacionat amb la CULTURA, que per sort està al nostre abast.

Arts esceniques

Han estat fins ara 1.115 entrades (posts), la majoria d’elles, dedicades a les Arts Escèniques, especialment el Teatre, però també a la dansa, l’òpera, el circ i també una bona part a la música simfònica, a la contemporània, a les exposicions, al cinema, a la literatura i a vegades a les nostres escapades per tal de Voltar per aquesta boleta que anomenem Terra i que paga la pena conèixer el màxim possible.

diversidad-cultural

Gràcies a tots els que ens seguiu i sobretot als que ens ho feu saber a través dels vostres comentaris que ens deixeu escrits aquí mateix.

Us desitgem que en la mesura de les vostres possibilitats, VOLTEU i VOLTEU i no pareu, perquè a la fi la vida és això, descobrir cada dia coses noves que et facin vibrar i sentir-te el més viu possible.

Gràcies de nou; una forta abraçada a tots els Voltaires.

Cargol content

Cargol voltaire content

 

11 pensaments a “– 300.000 visites Voltaires – 13/05/2015

  1. Montse

    PER MOLTS ANYS!!!!!!!!!
    FELICITATS PER AQUESTA FITA. PERÔ SOBRETOT… F E L I C I T A T S PER NO PERDRE LA IL.LUSIÓ I LA CURIOSITAT DAVANT DE TANTES I TANTES MANERES D´EXPRESSAR
    L´ART, LA BELLESA I LA INTEL.LIGÈNCIA….. ENDAVANT, PER MOLTS ANYS, AMB AQUESTA TASCA. ENS AJUDEU I ENS FEU COMPANYIA…

    UNA FORTA ABRAÇADA, IMMA . UNA FORTA ABRAÇADA MIQUEL!!!!

    Montse

    Respon
    1. Miquel Gascon

      Gràcies Montse

      És potser una bajanada celebrar aquest fet, però ens fa molta il·lusió que “Voltar i Voltar” continuï viu, parlant gairebé tan sols de la Cultura que podem gaudir al nostre país, malgrat personatges impresentables com el ministre de les espanyes, Wert, al que li queda per sort molt poc d’estar al poder.

      Un abraçada

      Respon
  2. BonaVida

    Moltíssimes felicitats, Imma i Miquel,
    No només per la fita d’arribar a un número tan maco de visites, sinó pels més de 1.000 posts que porteu publicats. Això és una feinada com una casa, i s’agraeix que algú, de manera voluntaria i sense esperar res a canvi, dediqui part del seu temps a explicar les coses com vosaltres ho feu.
    Grans amants de l’art i la cultura (i els viatges, la gastronomia… jejeje), us desitgem moltes més visites al vostre gran blog!!!
    Una abraçada!!!

    Manel i Cristina

    Respon
    1. Miquel Gascon

      Les vostres felicitacions són molt especials per nosaltres, ja que vosaltres SI coneixeu ben bé el que representa tenir un Blog viu i al dia.

      Continuem llegint les vostres escapades al blog “BONA VIDA” i de debò … ens feu molta enveja.

      Una forta abraçada

      Respon

Deixa un comentari