– Dansa – NATS NUS dansa – Emocions en moviment (🐌🐌🐌) – La Pedrera – 07/02/2015

El dissabte passat, després de viatjar a Palafrugell per gaudir de la GAROINADA, encara vam arribar a temps a Barcelona per assistir a la primera sessió de l’espectacle “Emocions en moviment“, que es va celebrar davant LA PEDRERA, amb el grup NATS NUS dansa, en ocasió de les festes de Santa Eulàlia de Barcelona.

Nat Nius - La Pedrera - Voltar i Voltar 1-imp

Un espectacle gratuït que es va celebrar dues vegades el mateix dia; “Emocions en moviment” ens va encantar perquè és diferent de tot el que havíem vist en dansa…. ballarins en viu i projeccions d’aquests a la façana de La Pedrera: un joc d’interacció entre la realitat i la ficció. Al llarg de la coreografia, els ballarins es van moure per les finestres i balcons de la façana, acompanyats d’imatges de diferents colors, formes i textures que van modificar l’estètica de la façana.

direcció artística de Toni Mira, espectacle creat amb motiu de la celebració del centenari de la construcció de La Pedrera a l’any 2012.

Cargols de Pedra i de guix a la Pedrera  

Leave a Reply