– BON NADAL a tots els “Voltaires”

Que em poso avui ?

Que em poso avui ?

Us desitgem el millor per aquestes festes de NADAL en companyia de les persones que més us estimeu i que l’any vinent 2015, sigui molt millor que aquest que ja està en els darrers dies … i també …. per què no ?…. desitgem aconseguir, d’una punyetera vegada, “votar i votar” i començar així el camí cap al nostre estat propi; som una nació i tenim tot el dret  a poder administrar-nos i a guiar-nos a partir de les nostres pròpies lleis, sense ingerències alienes i alhora força interessades.

Cargol de Nadal

10 pensaments a “– BON NADAL a tots els “Voltaires”

 1. BonaVida

  Que passeu unes bones festes, Imma i Miquel, i una feliç entrada d’any!!!
  Us desitgem un munt de regals en forma de viatges, i que continueu amb aquesta energia vostra explicat-nos tantes coses al vostre blog.

  Una abraçada!!

  Respon
  1. Imma Barba

   Igualment a vosaltres encara que no se si tindrà prou dies l’any 2015 pels vostres plans viatgers!!!! De moment nosaltres demà ens anem uns dies a Alacant, una zona que desconeixem i ens ve de gust …. tot el que sigui sortir i conèixer ……
   Una forta abraçada !!!

   Respon

Leave a Reply