– EL 9N VOTAREM

Des d’aquest Blog, VOLTAR i VOLTAR, dedicat en bona part a fer conèixer la CULTURA de la que podem gaudir al nostre país, recolzem personalment que el poble de CATALUNYA pugui expressar lliurement la seva opinió sobre el futur polític de la seva nació.

És per això que nosaltres l’IMMA i en MIQUEL ens hem volgut implicar activament, oferint-nos com a voluntaris per participar en l’organització d’aquest procés participatiu. Els dos hem estat confirmats com a Presidents de dues meses electorals prop del nostre domicili.

Us encoratgem a què no us deixeu manipular per la “por” a la que se’ns pretén sotmetre des de l’estat espanyol, utilitzant el Tribunal Constitucional com si fos un altra cambra legislativa, que fa i desfà a gust del govern del PP, el que aquest no ha aconseguit democràticament a través del Parlament i el Senat.

TOTHOM A VOTAR …. sigui el que sigui, lliurement, però si us plau, no us deixeu tapar la boca i defenseu el vostre dret a opinar; que la vostra veu no sigui mai silenciada.

Cargols catalans

 

2 pensaments a “– EL 9N VOTAREM

    1. Miquel Gascon

      Ha estat un dia ple de satisfaccions i molt, molt emotiu; potser aquest dia el recordarem sempre com l’inici d’un país més lliure i més just en tots els sentits, que sabrà respectar i valorar a totes les cultures, tant la pròpia com la de la gent que viu al nostre entorn. Visca Catalunya

      Respon

Leave a Reply