– 24/10/2014 – Quart aniversari del blog “Voltar i Voltar”

Tal dia com avui, ara fa 4 anys vàrem començar a escriure aquest Blog.

IMG_8815-0.JPG

La nostre intenció inicial, al crear el Blog “Voltar i Voltar”, va ser per tal de poder fer cròniques sobre els nostres viatges. VIATJAR per nosaltres sempre ha estat el primer i més important incentiu per continuar endavant i d’alguna manera compensar la rutina del nostre dia a dia, tancats dins d’una oficina.

La realitat és que el blog s’ha acabat convertint en un espai on expliquem les nostres vivències culturals, per tal d’intentar promocionar el Teatre, la Música, l’Òpera, la Literatura, la Dansa, les Exposicions… i tot el que ens apassiona en el nostre dia a dia; pensem que almenys a nosaltres, el món de la “Cultura” ens ha estat útil per sortir de la rutina i encarar la vida cada matí amb una mica més d il·lusió.

Us animem avui, com fa quatre anys a “Voltar i Voltar” el més possible ….. No és cert que “no tenim temps”…. és un “auto engany” que ens fem a nosaltres mateixos ….. és simplement mandra. Ara que estem vius, és el moment de moure’ns el més possible, de xafardejar el món i també el nostre entorn més proper, de deixar-nos sorprendre per coses que semblen petites i insignificants. Ja tindrem temps per descansar més endavant…. i molt.

Si es vol, creieu-me, es pot.

                       … QUATRE ANYS !!!

 

Per sobre de tot, el millor que ens ha aportat “Voltar i Voltar” en aquests QUATRE ANYS, és conèixer un munt d’amics nous i retrobar-nos amb els que feia temps que havíem perdut la relació pel pas del temps.

I si, ….. ara parlem també de números i d’estadístiques, que sempre fan goig….

En els 4 anys que han passat des d’aquell 24/10/2010, hem publicat 971 cròniques, tenim ja mes 256.700 visites que s’han fet des de 136 països, 5.323 comentaris, 93 subscripcions al Blog, 823 seguidors al twiter i 1.162 seguidors al facebook.

Moltes gràcies, de debò a tots els “Voltaires”

IMMA & MIQUEL

12 pensaments a “– 24/10/2014 – Quart aniversari del blog “Voltar i Voltar”

    1. Miquel Gascon

      Moltes gràcies Josep; sembla mentida però el que va començar com una prova que no teníem molt clar si tindria continuïtat, ara s’ha convertit en un costum que ens costaria deixar de banda. Almenys es per nosaltres un recordatori de tot el que anem fent i veient.

      Una abraçada

      Respon
  1. Imma C.

    HOOOLA!
    971 cròniques, de seguida és dit!
    PER MOLTS ANYS!!!! 4 ANYS!!!!

    Gràcies per compartir les vostres il.lusions, impressions, etc de tot aquest món de la faràndula.

    A VOLTAR I VOLTAR !!!!

    Respon
    1. Miquel Gascon

      Moltes gràcies per seguir-nos i sobretot per comentar, ja que és únic imput fiable de què el que escrivim interessa a algú.

      Continuarem amb les nostres ganes de VOLTAR I VOLTAR i de compartir-ho.

      Respon
  2. BonaVida

    Moltíssimes felicitats!!!
    Estem completament d’acord amb vosaltres. No hem de quedar-nos quiets, i voltar el màxim possible. Això és el que ens fa estar vius.
    Gràcies per les vostres cròniques, i per potenciar tantíssim el món de la cultura.
    Esperem llegir-vos durant un munt d’anys més, i ha estat un plaer conèixer-vos!

    Una abraçada!
    Manel i Cristina

    Respon
    1. Miquel Gascon

      Com dèiem a l’escrit de la celebració d’aquest quart aniversari, ens quedem amb el més important de la publicació d’aquest Blog…. la coneixença de noves amistats, i estic segur que ja sabeu que vosaltres sou uns dels principals.

      Una forta abraçada

      Respon
  3. Neus

    Moltes felicitats parella !!!!.
    Encara que no tingui gaire temps per escriure, us segueixo dia a dia.
    Per cert, veig que avui coincidim . Ens veiem al Romea !!!!
    Una abraçada.

    Respon
    1. Miquel Gascon

      Efectivament ens hem vist al Romea i gairebé us asseieu a la nostra falda !!!

      Un luxe veure “L’ultima trobada” a tocar dels actors i poder veure el treball d’un gran actoràs com en Abel Folk….. brutal !!!

      Gràcies per les felicitacions

      Respon
  4. Carme

    Moltíssimes felicitats!!! Encara que deixo pocs comentaris us segueixo assíduament, gràcies per encomanar-nos la vostre joie de vivre i per molts anys més…

    Respon
  5. viatgesambcartabo

    Moltes felicitats! Quatre anys i una feinada, amb totes les cròniques que publiqueu!
    No defalliu que us llegim amb moltes ganes, sobretot les cròniques de teatre. Fins ara, quan ens heu recomenat una obra sempre ens ha agradat… Sou els nostres crítics teatrals de capçalera!
    Una abraçada

    Respon
    1. Miquel Gascon

      Uauuuuu !!!

      És tot un honor ser els vostres crítics teatrals de capçalera !!!

      Si amics…. ja quatre anys, únicament explicant el que fem i el que veiem…així de fàcil, però és evident que explicar-ho per escrit i amb material gràfic és una feinada i vosaltres que sou Bloguers ho sabeu molt bé.

      Gràcies pel vostre suport.

      Una abraçada

      Respon

Deixa un comentari