19-10-2014 – NINGÚ ACONSEGUIRÀ SILENCIAR LA VOLUNTAT DEL POBLE DE CATALUNYA – INDEPENDÉNCIA !!!

Tornem a sortir al carrer per defensar la nostra identitat, el nostre dret a decidir i sobretot per tal d’exigir als partits que ara no ens fallin, que tornin a la unitat per defensar que la voluntat del poble de Catalunya no sigui silenciada per ningú.

L’acte convocat per l’Assemblea de Catalunya i per l’Òmnium Cultural (de les dos en som membres) a la Plaça Catalunya de Barcelona, a dos quarts d’una del migdia: una hora abans de l’acte principal ja hi érem al ben mig de la Plaça i l’ambient ja era increïble….. mireu…

This slideshow requires JavaScript.

19 d'octubre 2014 - Pça Catalunya - Un pas de gegant cap a l'independència 15-imp

This slideshow requires JavaScript.

19 d'octubre 2014 - Pça Catalunya - Un pas de gegant cap a l'independència 59-imp

Queden pocs dies pel 9 de novembre i hem posat tota les nostres il·lusions en aquest dia per tal de fer un pas important cap a la llibertat del nostre poble. Nosaltres els Voltaires per tal de donar suport de la millor manera possible, ens hem inscrit com a VOLUNTARIS per estar a les meses electorals durant tot el dia.

Us animo a fer el mateix !!!  Fem història plegats

cargols[1]

Leave a Reply