– Teatre / Circ – EQUILIBRISTES (***) – Els dilluns d’en Kabrota – Tito cap IGUALADA !!! – 15/09/2014

Comença la temporada i també a casa del nostre amic Josep Maria, a Igualada…. cada tercer dilluns de mes, es celebra ” Els dilluns d’en Kabrota”; és digne d’admiració com un espectador molt aficionat al Teatre, i de forma particular i desinteressada, organitza a casa seva una representació teatral o lligada a les Arts escèniques, per tal d’apropar als seus amics, obres que ell prèviament ja ha vist…. i que contracta a tal fi. Tercer dilluns de setembre …… Tito cap Igualada !!!

Equilibristes - els dilluns d'en Kabrota 1-imp

L’Adoberia – Igualada

L’home del temps va pronosticar pluja i estava previst representar-lo al jardí de Can Kabrota, però previsor que és ell, en Josep Maria, amb l’ajut dels seus fills, van trobar la solució i es va fer en una adoberia mig abandonada, sota cobert. Evidentment no va caure ni una gota.

Aquesta vegada ens porta un espectacle màgic, que ell va poder veure al mes de febrer d’enguany al Teatre Almeria, al barri de Gràcia de Barcelona. EQUILIBRISTES, un espectacle de Farrés Brothers i Cia., un grup que es dedica al Teatre professional des de fa un munt d’anys, però a una mena de Teatre força difícil de classificar, i és que no té res de convencional.

Equilibristes - els dilluns d'en Kabrota 2-imp

Un home rellisca amb una pell de plàtan, en un pas zebra en un dia de pluja i això li provoca una “visió” que li porta els millors records, dels moments més feliços amb la seva parella, fins que va passar allò… els seus amics intenten ajudar-lo per sortir d’una profunda depressió, però ell sabrà sortir-se tot sol, provocant que aquella visió es faci visible molt més sovint.

No es tracta ni molt menys d’un espectacle per infants, encara que la primera fila de Can Kabrota, estava ple de nens, que s’ho van passar d’allò més bé. Es tracta d’una història dramàtica per adults, però explicada d’una manera gens habitual; per començar el protagonista Pep Farrès, s’embolcalla aquesta vegada de tres músics, Pep Massana (violí), Adrià Bonjoch (guitarra) i Pep Coca (contrabaix), que interactuen amb ell durant tot l’espectacle, ajudant molt a donar-li forma.

This slideshow requires JavaScript.

L’espectacle toca moltes tecles de les Arts escèniques, teatre de text (per cert, molt ben interpretat), mímica, música en directe, titelles, teatre d’objectes…. i d’altres branques que s’apropen molt al Circ. L’Imma i jo vàrem gaudir de valent i és que no és per menys, ja que es tracta d’un espectacle que és sensibilitat a flor de pell.

Si algun cop veieu que es torna a programar, no dubteu d’anar a veure’l.

Cargol equilibrista

 

3 pensaments a “– Teatre / Circ – EQUILIBRISTES (***) – Els dilluns d’en Kabrota – Tito cap IGUALADA !!! – 15/09/2014

 1. Imma C.

  Hola!
  Molt d´acord. Bona entesa entre música i teatre a EQUILIBRISTES.
  Fa poc hem vist AL GALOP al Teatre Akadèmia amb una fantàstica interpretació de la Carme Elias. El text en algun moment baixa de to, però em sembla un bon espectacle.

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Amb l’espectacle “AL GALOP” ens ha tornat a passar el mateix que abans de l’estiu, ja que la volíem veure. SI i SI, però ens vàrem despistar i ara ja tenim plena l’agenda fins al dia 5, que és l’últim dia de representació. Mes ja no podem fer… i força sovint ens perdem produccions que ens han recomanat, per la gran quantitat d’oferta cultural que gaudim a Barcelona..

   Una abraçada

   Respon
  2. Miquel Gascon

   Hem trobat un forat a l’agenda per avui mateix i hem tingut la sort de què encara quedaven entrades per la sessió d’aquest vespre, per veure “AL GALOP”.

   D’avui dia 1 d’octubre al dia 5, tenim entrades per 6 espectacles !!!

   Estem malalts de debò

   Una abraçada.

   Respon

Leave a Reply