– Concert – O SISTER ! (****) – Jamboree jazz – 14/09/2014

Aquest cap de setmana passat, hem tornat al Jamboree Jazz Club; hem tornat de la mà i acompanyats dels nostres amics Lluís i Neus, que ens van recomanar molt aquest grup jazzístic… hem tornat doncs per tal d’assistir a un concert del grup que molts especialistes consideren el millor exponent peninsular del swing; es tracta de O SISTER !

O SISTER !

Tant és així, que des de la ciutat més jazzística d’Estats Units, Nova Orleans, han estat convidats a participar en l’homenatge de les llegendàries The Boswell Sisters …. i com aquell que diu, ja quasi estan de camí amb tota la il·lusió que això representa per ells; tot un reconeixement !!!

O SISTER ! … han esdevingut la formació del país que millor exposa al damunt l’escenari la frescor i la interpretació del jazz vocal dels anys 20 i 30 concedint a la seva tècnica un bon sentit de l’humor i no menys rigorositat musical i estètica.

La primera impressió va ser bona, però a mesura que anaven desgranant algunes de les cançons del seu últim disc, cada cop ens agradaven més… i ens vàrem prendre la llibertat de gravar amb el mòbil alguna de les seves composicions, per tal de què els poguéssiu conèixer.

Jutgeu vosaltres mateixos…..

Estem convençuts que tindran un gran èxit a Nova Orleans… i sense cap mena de dubte els seguirem anant a veure’ls cada cop que passin per casa nostra.

Els Components son : Helena Amado, Paula Padilla i Marcos Padilla veus, Matias Comino guitarra, Camilo Bosso contrabaix, Pablo Cabra bateria.

Cargol i musica de jazz

Cargol escoltant jazz

 

2 pensaments a “– Concert – O SISTER ! (****) – Jamboree jazz – 14/09/2014

 1. Imma C.

  Que bé que us agradin els concerts de bon jazz, i tingui espai a Voltar i voltar.
  Tenim molts músics preparats en el camp del jazz i el que falta és públic. Sempre hem passat bones estones escoltant jazz en directe. Val la pena deixar-se perdre en algun concert de jazz i anar-hi entrant de mica en mica.

  Respon
  1. Miquel Gascon

   El problema, Imma C, és que ens agraden masses coses, i no donem l’abast.

   En el món del jazz no hem aprofundit massa si ho comparem a altres músiques que també ens agraden; intentem escoltar-les quan tenim una mica de temps però malauradament quasi mai en directe, ja que les grans estrelles jazzístiques quan visiten casa nostra, és a un preu desorbitat que ens ho podem permetre en comptades ocasions.

   L’altre dia vàrem intentar comprar entrades per veure Diana Krall en directe, en el 46e Festival de Jazz de Barcelona, però ja estaven exhaurides; això vol dir que a Catalunya quan bé un músic jazzístic de categoria, nià un públic que està disposat a deixar-se un bon grapat de calerons, quan realment paga la pena.

   Els preus de la cava jazzística Jamboree, té uns preus molt populars i la programació és molt i molt variada; realment està fent una tasca a Barcelona digne d’admirar, per tal de fer arribar aquest tipus de música al gran públic.

   Respon

Deixa un comentari