– DIADA NACIONAL DE CATALUNYA 2014 – ARA ES L’HORA !!!

Els creadors d’aquest blog, Voltar i Voltar, volem expressar de forma clara i contundent el NOSTRE DESIG DE DEIXAR DE PERTÀNYER A UN ESTAT  que menysprea la multiculturalitat dels pobles que fins ara l’han integrat, per voluntat pròpia.

És per això, que nosaltres, l’Imma i en Miquel, volem poder VOTAR EN LLIBERTAT, al costat de TOTS els ciutadans de Catalunya, la possibilitat ferma de poder crear un ESTAT PROPI, que respecti la nostra identitat com a poble, el nostre idioma, el català, la nostra cultura i que ens permeti obtenir les eines necessàries per auto governar-nos com qualsevol nació lliure del planeta.

estelada

No volem pas anar en contra de ningú, en contra de cap cultura ni de cap poble; únicament desitgem i VOLEM SER nosaltres mateixos, per tal de poder relacionar-nos amb d’altres estats d’igual a igual, com amics i no pas com a súbdits, sotmesos als capricis d’un gobern que a hores d’ara, considerem aliè perquè no el reconeixem com a nostre i que a mes a més, per més inri, intenta per tots els mitjans uniformar-nos sota la seva cultura, l’única que ells creuen vàlida.

SOM UNA NACIÓ, HO VULGUI RECONÈIXER O NO UNA CONSTITUCIÓ, que nega la voluntat expressada pel poble de Catalunya amb el seu vot, al aprovar el seu Estatut d’Autonomia.

ARA ES L'HORA

 

6 pensaments a “– DIADA NACIONAL DE CATALUNYA 2014 – ARA ES L’HORA !!!

  1. Florestán

    Bona Diada, Miquel , Imma….i Bona “V”
    Nosotros estaremos en el tramo 43….un paso más para ser un pais normal.
    Visca la Nació Catalana

    Petons a tots/es del Florestán

    Respon
    1. Miquel Gascon

      Estem segurs de què serà tot un èxit i viurem un altra jornada històrica en el camí cap al reconeixement definitiu de la nació Catalana.

      Nosaltres estarem al tram 19 i de vermell a la Diagonal, entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya.

      Petons també per vosaltres.

      Respon
      1. Xavier C.

        No dissimulis, Miquel, que t´has apuntat a la franja vermella per poder aprofitar després la samarreta amb les victòries de “la Roja”, que sabem que et posa… 😆

        M´emprenya molt això d´haver d´anar justificant-nos constantment recordant que som pacífics i no anem contra ningú, quan als altres ningú els demana tantes explicacions. La darrera, la d´ahir mateix del President (eps: President, tu!. Que aquest senyor rep el suport de milers i milers de persones!) de La Rioja, Sr. Pedro Sanz: “Los que se creen que són más que los demás, morirán”. Ves a prendre pel…!!!

        Bona diada, amics. Gaudiu molt del dia, que segur ho fareu!

        Xavier

        Respon
        1. Miquel Gascon

          L’has encertat Xavier

          A mi i a l’Imma ens “posa” la ROJA… i com bons catalans cal estalviar calerons i aprofitar la samarreta en ocasions tan glorioses com els trumfos de la selecció espanyola de futbol!!!

          Mare meva !!!

          En certa manera és lògic que a les espanyes pensin com pensen i és que els mitjans de comunicació de l’estat, sobretot les cadenes estatals fan una vergonyant manipulació de les informacions del que està passant a Catalunya.

          Diuen que TV3 manipula i segurament també és cert; la diferència és, que aquí tenim la sort de poder la televisió que ens dóna la gana, i si volem, podem evitar veure les que creiem no s’adapten a la nostra ideologia o interessos…… però és que a la resta de l’estat malauradament NO tenen aquesta opció….. TOTES donen una informació del que passa a Catalunya que és de jutjat de guàrdia.

          Gràcies pels teus desitjos. Vàrem gaudir com mai ho havíem fet; t’ho asseguro. Un dels millors dies de la nostra vida.

          Una abraçada

          Respon
  2. Imma C.

    MEDITACIÓ ÚLTIMA
    Ara és l´hora que el poble persisteix
    en les cases bastides on no ho havia cases,
    en els arbres que creixen on no hi havia arbres,
    en les nois que estimen per primer cop,
    en tot allò que comença.

    Ara és l´hora de dir,
    ara és l´hora de recordar que el poble persisteix
    ……………………………………..
    MIQUEL MARTÍ I POL

    Així comença aquest poema, referent de la cançó ARA ÉS L´HORA

    Mol Bona DIADA NACIONAL DE CATALUNYA!!

    Ja ho tenim tot a punt per la “V”. Serà històric!!

    Gràcies, de debò.

    Respon
    1. Miquel Gascon

      Moltes Gràcies a tu Imma C., per la teva aportació d’aquesta poesia d’en Miquel Martí i Pol.

      Crec que els que assistirem a aquesta concentració històrica ho recordarem per sempre més com l’inici del camí per aconseguir ser una nació lliure.

      Molt Bona DIADA NACIONAL DE CATALUNYA!!

      Respon

Deixa un comentari