– PASSEJADA AMB BARRET 2014 (***) – Rambla Catalunya/Diagonal i “CAPPOTADA Voltaire” – 27/04/2014

passejada amb barret 2014 - Barcelona17-imp

Arriba la primavera de nou i amb ella un esdeveniment que aquest any ja compleix 10 anys i que ens fa especial il·lusió d’ençà que la vàrem descobrir; es tracta d’una simple passejada amb barret pel centre de Barcelona, oberta a tothom que porti un barret sigui aquest original o de ús diari.

 

passejada amb barret 2014 - Barcelona46-imppassejada amb barret 2014 - Barcelona47-imp

 

passejada amb barret 2014 - Barcelona56-imp

Potser vist des de fora, sembla una frikada, com diu la nostra filla, però a nosaltres ens fa gràcia participar i passejar per la nostra ciutat i tornar a ser una mica infants i passar-ho  simplement traient unes quantes fotografies d’aquesta celebració.

passejada amb barret 2014 - Barcelona88-imp

L’any que  tornarem !!!

… i després per reposar forcesmuntem a casa una CAPPOTADA “Voltaire”…. ñami !!!

Cappotada Voltaire 1

Cap i pota amb tripa, cigrons i conyac

 

Cappotada Voltaire 2

Cap i pota amb pues de porc, ceps i wisky

_____________________________________________________________

cargol per barret

 

7 pensaments a “– PASSEJADA AMB BARRET 2014 (***) – Rambla Catalunya/Diagonal i “CAPPOTADA Voltaire” – 27/04/2014

 1. Carme

  I tant que sí, nosaltres també ens ho varem passar molt bé. Em va semblar veure-us en el moment de ajuntar-nos amb el grup del passeig de gràcia, però després us vaig perdre de vista, però els barrets que heu fotografiat els vaig veure tots. Potser com que nosaltres “només” portàvem “tocado” no erem tant vistoses…
  Carme

  Respon
  1. Imma Barba

   Llàstima no coincidir, de ben segur que hauríeu sortit a les nostres fotos, nosaltres no vam estar a Passeig de Gràcia, vam quedar directament a la girafa de Rambla Catalunya amb els meus germans. Una abraçada.

   Respon
  1. Imma Barba

   Som molt aficionats a la fotografia i aquesta passejada es per gaudir intentant captar el màxim de fotos. Sinó ens coincideix amb un concert del Auditori ,al que estem abonats, l’any vinent hi serem segur. Felicitats per la iniciativa.

   Respon

Deixa un comentari