– La nostra Gigafoto – tram 738 de “Via Catalana cap a la Independència” – 11/09/2013

Per fi avui 1 d’abril de 2014, a les 17:14 hores, ha estat publicada la Gigafoto per la Assemblea Nacional Catalana, de l’esdeveniment de la Via Catalana cap a la Independència del passat 11 de setembre de 2013.

Què és la Gigafoto de la Via Catalana?

L’11 de setembre de 2013 a les 17:14 h, es va fer la Via Catalana cap a la Independència. Una mobilització organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) en la qual uns dos milions de persones van enllaçar les mans per formar una cadena humana de 400 quilòmetres que va recórrer el país de punta a punta per reclamar la independència de Catalunya.

Per documentar aquest fet històric, 800 fotògrafs i 800 ajudants van fotografiar tota la cadena per trams de 500 metres. Posteriorment, més de 200 voluntaris van col·laborar per unir les 107.038 fotografies de tots els trams.

La nostra gigafoto al tram 738 de Via Catalana - 11:09:2013 - Voltar i Voltar

La nostra gigafoto al tram 738 de Via Catalana – 11:09:2013 – Voltar i Voltar

Aquesta és una de les 107.038 fotografies, una de les del tram 738 a Barcelona ciutat. Els “voltaires” com veieu, també vàrem participar en aquell esdeveniment històric …..i continuarem participant en tots els actes que puguem, amb l’esperança de què ben aviat puguem assolir la independència i tenir el nostre estat propi, fora de l’actual estat espanyol, opressor de la nostra cultura i de la nostra manera de ser.

Visca CATALUNYA !!!

 

Cargol independentista català

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.