– PERLES FEIXISTES (1) d’un estat del que vull sortir el mes aviat possible

Cansat i avergonyit (cada dia mes) de pertànyer a la força a un estat, l’espanyol, que obliga als seus ciutadans a pertànyer, vulguin o no vulguin…. com si es tractes d’una presó de la que mai es podrà sortir, per designació “divina”….. avui 22 de març del 2014, començo a recollir per la memòria d’una molt aviat Catalunya lliure, frases que veig publicades als mitjans de comunicació que em recorden a la dictadura franquista i que en un estat “democràtic” haurien de ser mes aviat un revulsiu en contra del que pretenen aconseguir.

22/03/2014 – Alfonso Alonso (portaveu del PP): “ÉS TAN ANTIDEMOCRÀTIC IMPOSAR LA VOLUNTAT PER LA VIOLÊNCIA COM PER LES URNES“.


diari ARA – 22/03/2014

El portaveu del PP al Congrés, Alfonso Alonso, assegura que “és igual que es vulgui imposar la voluntat per la violència o per les urnes” perquè és igualment “antidemocràtic”. Alonso respon així a la voluntat del Parlament d’organitzar la consulta i afirma que “Espanya no es dividirà”.

Sí adverteix, però, d’un risc de divisió a la societat on es podrien trencar famílies i amistats perquè “hi hauria una part que hauria d’amagar els seus símbols” si el procés català prospera. En aquest sentit, la presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho, recorre a la figura d’Adolfo Suárez el dia que s’ha conegut l’agreujament de la seva salut per reivindicar “l’amor a Espanya” i demanar a Mas que oblidi la consulta.

4HiMftF

2 pensaments a “– PERLES FEIXISTES (1) d’un estat del que vull sortir el mes aviat possible

 1. josep

  Un paio que diu una barbaritat com aquesta, no hauria d’esperar que el destituïssin, hauria de dimitir immediatament. Lamentablement en aquest “democràtic” estat espanyol, no succeirà ni una cosa ni l’altra, per a vergonya pròpia i aliena.

  Respon
  1. Miquel Gascon

   El problema no s’arreglaria pas fent dimitir aquest paio. El problema és que en aquest estat en putrefacció hi ha MOLTS que pensen com ell. La destitució no arreglaria res… si no és ell serà una “fotocopia” d’ell que estarà esperant el càrrec.

   La única sol·lució sota el meu punt de vista, és marxar d’aquest estat intolerant i formar el nostre propi.

   Respon

Leave a Reply