– Dues-centes mil gràcies a tots vosaltres…. els “Voltaires” – 07/03/2014

Dues-centes mil gràcies a tots vosaltres….  els “Voltaires”, que heu aconseguit que “Voltar i Voltar” hagi pogut arribar avui a les 200.000 visites.

20140307-132807.jpg

Nosaltres la IMMA i en MIQUEL, continuarem aportant en aquest petit racó, les nostres experiències en tot allò que creiem ens ajuda a viure més intensament, molt especialment en tot allò que fa referència als nostres VIATGES i a les activitats CULTURALS a les que de moment, tenim la sort de poder assistir.

….i també, perquè no ? …. somiant de que molt aviat aconseguirem que la nostre Nació, CATALUNYA esdevingui un estat propi, i pugui així protegir la seva CULTURA i la seva LLENGUA, en total llibertat, sense estar subjecte als capricis del estat espanyol, el qual desitjaria ser una Nació com la nostre, quant la majoria dels seus habitants mai ho han considerat així.

20140307-131912.jpg

11 pensaments a “– Dues-centes mil gràcies a tots vosaltres…. els “Voltaires” – 07/03/2014

 1. montse

  FELICITATS!! Us ho mereixeu per la vostra empemta i la vostra sinceritat.
  Us desitgem llarga vida al “Voltar” i us agraïm la vostra feina.
  Una sincera abraçada!!

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Moltes “cenkius” Montse

   Gràcies a gent com tu que ens intenta sovint seguir, ens doneu força per continuar donant la pallissa amb les nostre opinions.

   És curiós que molta gent es sorprèn per la quantitat d’actes als que assistim, tot dient que ells no tenen temps per fer-ho. El que segur no pensen, és que escriure desprès les nostres opinions sobre els mateixos, requereix molt mes temps que el necessitem per veure’ls.

   Gràcies per seguir-nos i també per recomanar-nos, que sabem que ho fas.

   Un petonàs

   Respon
 2. Imma C.

  200.000 viites Per moltes visites més!!

  Quantes anades i vingudes, vinga VOLTAR I VOLTAR!!
  Gràcies per ser-hi i gràcies per compartir-ho. Una sort totes les cròniques de teatre, dansa, música…
  Coincidint amb la visita-àpat al restaurant de la CARME RUSCALLEDA, crec que aquests regals que es fonen són uns gran regals, espero algun dia anar-hi. De moment em conformo amb alguns dels seus llibres.

  Respon
  1. Imma Barba

   Sempre hem voltat molt des que el Miquel i jo ens coneixem, de fet tenim alguna cosa de rodamons o de “cargolets” perquè durant molt de temps, quan els fills eren petits, hem viatjat amb caravana i autocaravana, el tema teatral estava una mica aparcat justament perquè prioritzàvem el fet de estar amb ells. Ara que ja són grans i estan “voltant” pel seu compte, estem gaudint del temps que ens deixa lliure la feina veient tant teatre com podem, i llegint, i viatjant, i anant a concerts, a exposicions, …..
   Gràcies per ser una fidel seguidora i comentarista d’aquest bloc, persones com tu ens engresquen encara mes a compartir el que fem i ens agrada.
   Una abraçada.

   Respon
 3. Diari de la Bona Vida

  Moltíssimes felicitats per arribar a aquesta xifra tan bonica!! Un número que segur no pararà de créixer, ja que el vostre bloc té una llarga vida assegurada. Els viatges, la cultura, la gastronomia i tots els temes que toqueu són interessantíssims!
  Nosaltres, des que us vam descobrir, som uns seguidors fidels.

  Salut al vostre blog!!
  Manel i Cristina

  Respon
  1. Imma Barba

   Dona gust tenir seguidors com vosaltres amb els que compartim tantes aficions i fins i tot la d’escriure en un bloc tot el que ens agrada i volem compartir.
   Una abraçada.

   Respon

Deixa un comentari