-Voltem per els “nous” ENCANTS VELLS de Barcelona – 01/03/2014

De tant en tant ens agradava “voltar” pels ENCANTS VELLS de Barcelona, encara que únicament fos per l’espectacle visual que representava…. i alguna cosa també havíem comprat, però potser era tan sols una excusa, per tornar a repetir la passejada.

%22Nous%22 ENCANTS vells de Barcelona 01-03-2014 9-imp

Ens feia una mica de “por”, tornar ara el el nou edifici al costat del Teatre Nacional de Catalunya i l’Auditori… potser per no trobar el mateix ambient.

This slideshow requires JavaScript.

La veritat és que ens ha agradat molt, perquè les condicions pels venedors i els passavolants “voltaires”, ha millorat moltíssim; indubtablement el lloc es força mes digne i encara que els preus de ben segur han tingut un increment, aquell esperit continua sen el mateix.

%22Nous%22 ENCANTS vells de Barcelona 01-03-2014 39-imp

Estic segur que tindrà un increment considerable de “voltarires”; el dissabte 1 de març estava que no cabia una agulla.  Tornarem ben aviat…. ens ha agradat.

Cargol surrealista

2 pensaments a “-Voltem per els “nous” ENCANTS VELLS de Barcelona – 01/03/2014

 1. montse

  Veritablement les condicions pels venedors i compradors han millorat. Però s´´ha perdut aquell quelcom que no sabría explicar. Jo m´hi perdia de tant en tant, , tot esgarrapant el temps del dinar, sortint de la feina. Hi acostumava a anar sola. Al meu aire. Buscava entre els llibres de vell i remeneva les muntanyes de roba, restes de stocks de vés-a-saber quines fabriques que ja no existien. Em meravellava davant d´alguna antigalla i preguntava preus d´objectes que mai podía pagar. Repeteixo, , ara, tot és molt més digne, peró s´ha perdut, almenys per a mi, quelcom que no sé explicar.

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Entenc perfectament el que dius i els records no esborren temps viscuts en aquell antic indret dels Encants Vells; però a mi em recorda una mica la tristor que vaig tenir ara ja fa uns anys amb la desaparició dels “xiringuitos” del passeig marítim a la Barceloneta.

   Ara passat el temps, encara que recordo amb una certa enyorança aquells homes que t’obrien la porta del cotxe i t’introduïen sense que t’adonessis en un d’aquells restaurants amb tanta història….. sincerament, ara esta molt millor que abans en tots els sentits.

   Espero que d’aquí a poc ens passi exactament el mateix amb aquesta nova instal•lació.

   Petons

   Respon

Leave a Reply