– Dansa – CAPRICIS (****) d’Àngels Margarit – Mercat de les Flors – Sala MAC – 28/02/2014

Fa unes setmanes que varem comprar entrades per un espectacle de Dansa, per aquest passat divendres 28 de febrer. No ens varem adonar de què era el mateix espectacle de l’Àngels Margarit – Cia Mudances, del passat juliol que es va representar a la mateixa Sala dins de l’entorn del GREC2013. Creiem que era una nova creació i ens varem precipitar.

CAPRICIS va ser un espectacle que ens va agradar molt i així ho varem explicar en la crònica corresponent, que va aconseguir una puntuació de 4 estrelles. No us canso amb una nova crònica que seria gairebé calcada de l’anterior.  Aqui teniu aquella crònica.

Únicament dir-vos que ens va agradar de nou molt aquestes 24 variacions o capricci, de Niccolò Paganini, on els ballarins son capaços de transformar cada una de les notes en un moviment i així dibuixen literalment la música a l’escenari amb els seus cosos.

La dansa en contra del que diuen algunes persones, a vegades tan sols s’interpreta amb les mans sense requerir de tot el cos, ni tan sols de les cames al que es tenen acostumats els ballets clàssics. La sincronia de tots el cossos tampoc és necessària, quant cada interpret pot dibuixar aquesta música de forma diferent a la dels seus companys, utilitzant les seves millors aptituds.

Al final, varem tenir la sort de poder escoltar i participar en una entrevista a l’ànima de tot plegat… l’Àngels Margarit. Mai entendré com la majoria d’espectadors al finalitzar l’espectacle surten de la sala i no son capaços d’aprofitar una oportunitat com la que se les brinda.

Àngels Margarit-imp

Entrevista a l’Àngels Margarit

_____________________________________________________________

– Mercat de les Flors – Sala MAC – Preu 15 € –  (preu pagat: 13,50 € – Carnet Biblioteques)
_____________________________________________________________________________
Dansa de Cargols - plaques de cava - col.lecciò del meu amic Santi Sauch

Dansa de Cargols – plaques de cava – col.lecciò del meu amic Santi Sauch

Deixa un comentari