– Exposició – ANNA LIZARAN – homenatge del Teatre Lliure

ANNA LIZARAN - Exposició Teatre Lliure 145

Per fi el Teatre Lliure li ha realitzat un homenatge com cal a la nostra estimada actriu ANNA LIZARAN, una de les grans…. grans…. grans actrius de casa nostre, i segurament la millor que nosaltres   els Voltaires Imma i Miquel, hem conegut i hem pogut veure en directe, al llarg de tota la nostra vida.

Una actriu realment estimada pel poble de Catalunya, per totes les classes socials, inclús jo diria, que per la gent no aficionada al Teatre, gràcies al cinema. Va ser una mes de tots els que van fundar el Teatre Lliure de Gràcia, però sense cap mena de dubte, la mes estimada pel poble, entre tots ells.

This slideshow requires JavaScript.

Nosaltres des del primer dia que es va poder veure l’exposició, el 23 de gener, hem visitat en varies ocasions aquesta exposició extensa, tant en el Teatre Lliure de Gràcia (amb un minso recull de fotografies de la seva infantessa i joventut), com la del Teatre Lliure de Montjuïc ….. voldríem també dons fer-lo un homenatge a la nostre ANITA, des d’aquest petit racó nostre que és Voltar i Voltar, amb una selecció de les fotografies que ens han agradat mes de l’exposició.

ANNA LIZARAN - Exposició Teatre Lliure 60

Des d’aqui no ens cansarem mai de demanar insistentment a la direcció del Teatre Lliure, per tal de que s’asoni que té un deute amb ella; aquest deute és ni mes ni menys que anomenar a la Sala del Lliure de Gràcia …. Teatre Lliure de Gràcia – Sala Anna Lizaran.

El somni d’en Fabià Puigserver va ser obrir el Palau d’Agricultura com el nou Teatre Lliure, i així va ser, encara que malauradament ell no el va poder veure fen funcionament.  Ara la gent parla del Lliure de Gràcia i del Lliure de Montjuïc i pocs, únicament els molts aficionats al Teatre parlen de la Sala Fabià Puigserver al anomenar el Lliure de Montjuïc.

Nosaltres solicitem el mateix honor per la ANNA LIZARAN, l’actriu que, un any desprès de la seva mort, encara la tenim tots en el nostra cor.  No entenem el perquè els hi costa tant posar a la Sala de Gràcia, ANNA LIZARAN ???

ANITA, …. nosaltres no creiem pas en una vida posterior a la mort, però com podem estar equivocats…..  et desitgem molta MEEEEERRRRRDA en les teves actuacions allà dalt.  Aquí baix, varem gaudir moltíssim amb el teu treball i crec que varem poder veure’t en quasi totes les produccions i connectar amb tu com si ens coneguéssim de tota la vida.

ANNA LIZARAN - Exposició Teatre Lliure 117

La ultima vegada que la verm poder veure en directe

del 23 de gener a 31 de juliol del 2014
Teatre Lliure – Gràcia i Montjuïc

coordinació, guió i textos Guillem-Jordi Graells – comissariat fotogràfic Ros Ribas
disseny d’espai i ambients Pep Duran Esteva – producció Teatre Lliure

_____________________________________________________________

– Teatre Lliure de Gràcia i Montjuïc– GRATUÏT
_____________________________________________________________________________
Cargol Anna Lizaran

Cargol Anna Lizaran

2 pensaments a “– Exposició – ANNA LIZARAN – homenatge del Teatre Lliure

  1. Miquel Gascon

   serà FOREVER ….. jajajaja Es broma.

   He tingut ja fa temps contactes amb gent del Teatre, que m’han informat de que almenys la direcció del Lliure, poses el seu nom a l’Espai Lliure; no estaria gens malament, però crec que ella va actuar per un sol cap a l’Espai lliure, i en canvi al Lliure de Gràcia, durant una època molt llarga de la seva vida.

   ANNA LIZARAN va ser gran com a persona i com actriu…. s’ho mereix

   Respon

Leave a Reply