– Teatre – FRACTALS 2 – (***) – ( Poesia + Acrobàcia + Percussió) – La Vilella Teatre – 27/01/2014

Tornem de nou amb força il·lusió a un altre FRACTALS al Teatre de La Vilella.

Fractals 2   Es tracta de la composició d’un nou espectacle en tan sols dues hores ( de 19 a 21 hores) on artistes de diferents branques de les Arts Escèniques, treballen plegats per aconseguir crear des de zero i posteriorment, a les 21 hores,  representar davant del públic aquesta nova creació, per un sol cop.

Els participants en aquesta experiència, quant arriben al Teatre Vilella, moltes vegades ni es coneixen personalment i desprès de les presentacions comencen a experimentar, aportant idees al grup per aconseguir un resultat òptim.

En aquesta ocasió el Teatre La Vilella experimenta unint tres arts ben diferents:  la poesia, l’acrobàcia i la percussió. Únicament se’ls hi dona una pauta sobre la que treballar….. EL GENOCIDI TRANQUIL”“.

Dit així, a priori la combinació sembla difícil, però poc a poc et vas adonant de que es poden combinar perfectament. Formen part d’aquesta segona FRACTALS:

Dante Alarido (poesia) – Carlos Elías (Barcelona, 1989)  és l’alter ego de Dante Alarido. Bioquímic de formació, il · il·lustrador per vocació, poeta per accident i novel·lista per afany. Fill de mare sevillana i pare català. Subsisteix com a dissenyador gràfic. Va obtenir el segon lloc en la lliga de Poetry Slam de Barcelona així com en el Gran Slam del Festival Kosmópolis Barcelona 2013); forma part del Prostíbul Poètic, espectacle de cabaret / teatre / happening que reprodueix un bordell d’entre guerres.

–  Jordi Francés (teclats)…  encara que de professió es director d’orquestra)…. mireu la seva web

Santi Carcasona (bateria)   web ….

Iris i Julio (acróbates) – Associació de circ Acromazk …. web

Iris, formació de base circense a l’escola de circ Rogelio Rivel, 2003-2005. Dansa contemporània i clàssica a Area, Barcelona. Crea l’Associació de circ Acromazk el 2010.

Julio, format al Ballet Folklòric de la Universitat de Colima, Mèxic, e integrant de les companyies del mateix Ballet de 1994 a 2002. Formació en circ des de 1996 fins a l’actualitat. Ara a l’escola de circ Rogelio Rivel.

A nosaltres ens agrada potser mes, poder assistir per tal de veure l’elaboració de la creació del nou espectacle, quasi mes que el resultat final.

Es una experiència que us recomano perquè es interesantíssim ser testimoni de com es van coneixent els uns al altres i comencen a interaccionar fins que de comú acord, en diferents assajos creen varies possibles creacions,  fins que donen el resultat com a definitiu.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

_______________________________________________________________________________
– La Viella Teatre – Entrada Gratuita – (aportació económica voluntaria)
 _______________________________________________________________________________
FRACTALS

FRACTALS

2 pensaments a “– Teatre – FRACTALS 2 – (***) – ( Poesia + Acrobàcia + Percussió) – La Vilella Teatre – 27/01/2014

 1. Neus

  Una experiència BRUTAL !!!!!!
  No us podeu arribar a imaginar com vaig gaudir 🙂 🙂 🙂 !!!!!!!
  Encara ara estic en estat d’eufòria.
  Poder estar present en la gestació d’un espectacle a partir d’uns artistes que no es coneixen entre ells,i ni tan sols saben que hauran d’interpretar,va ser Brutal !!!!
  Vaig gaudir amb el procés de creació i vaig flipar amb el resultat final.
  De segur que repetirem.
  Aprofito aquest bloc,per felicitat La Vilella per la seva originalitat en aquesta activitat o exercici actoral.
  Tots els artistes ho van fer genial,però l’esforç físic i responsabilitat més visible de la representació va ser d’en Julio Robledo i la Iris Romero,que em van agradar moltíssim.
  Gràcies a n’en Miquel i l’Imma per fer-nos descobrir aquest racó on es pot veure i viure teatre en estat pur.

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Nosaltres, no fa encara un any que varem tenir el primer contacte amb la Cia. Sargantana…

   http://voltarivoltar.com/2013/02/24/teatre-cia-sargantana-presentacio-del-llibre-no-country-for-old-myth-de-jordi-perez-i-soldevila/

   … i des de el primer moment varem sintonitzar i apostar per ells, al veure la seva forma d’entendre el Teatre o tractar qualsevol art escènica. En el seu nou projecte d’engegar el nou espai de La Vilella Teatre, hem volgut recolzar-los des de aquest petit racó.

   Per sort veiem que amb el seu enorme esforç van tirant endavant, tot sabent que tots els inicis son durs…. i han representat els seus espectacles amb escassos espectadors. Però sembla que aquest esforç està donant resultat, ja que aquest nou espai, poc a poc es va coneixent entre els teatraires; ens alegra saber que en les ultimes representacions de BALL D?HIVERN tenien cua a la porta del Teatre.

   Ens alegrem també moltíssim de que us hagi agradat (fins a flipar) veure des de dins la màgia que es genera en la creació d’un nou espectacle des de zero.

   Visca les Arts escèniques !!!l

   Una abraçada

   Respon

Deixa un comentari