– Gastronomia – BUBBLES GASTROBAR & RESTAURANT (****) – Girona – 30/11/2013

La visita de Girona amb l’excusa d’anar al Teatre per “Temporada Alta” ens està donant grates sorpreses gastronòmiques.  En una anterior crònica, una “voltaire” ens va recomanar que visitéssim aquest restaurant BUBBLES Gastrobar & Restaurant i enseguida varem reservar taula pel dissabte 30 de novembre.

Els propietaris de Bubbles, van estar 20 anys en el mateix local que ara està Divinum, però  fa relativament poc temps van optar per traslladar-se a l’altra banda del riu en un local amb magnifiques vistes sobre la ciutat antiga de Girona. Abans era conegut com el Restaurant Albereda, de coneguda fama entre els gironins.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

La seva opció ha estat continuar fent bona cuina, però treure tot allò que esta considerat un luxe i potser apropar-lo mes a la gent del carrer i sobretot als joves.  D’aquesta manera pot ser un bar per prendre una copa, ja que esta al costat mateix de la Sala Planeta i també a la bora de la Plaça porticada….. però també un lloc per prendre unes bones tapes d’autor… o fer un àpat de categoria, com el que nosaltres varem escollir al prendre el Menú Degustació amb maridatge de vins.

BUBBLES restaurant - Girona 6-impBUBBLES restaurant - Girona 22-imp

El local te vista al carrer, al riu i a la ciutat antiga… es tracta d’un local desenfadat, modern, amb taules sense estovalles i amb la cuina a la vista, que sempre és una bona opció que dona confiança al client.  Ha obtingut diversos premis aquests darrers anys a la tapa Girona 2011 (segon premi) i millor tapa Girona 2012 i 2013, els dos anys amb el primer premi.

BUBBLES restaurant - Girona 8-imp

El preu del Menú degustació és de 45 € i amb maridatge de vins 57 €, preu que a Barcelona sense cap dubte com a mínim es doblaria.

BUBBLES restaurant - Girona 10-imp

Amanida cèsar de paó escabetxat (pel meu gust, el pitjor)

BUBBLES restaurant - Girona 12-imp

Caneló translúcid d’ànec, verdures, sèsam, soja i gambes (boníssim)

BUBBLES restaurant - Girona 13-imp

Coca de ceps caramel·litzats, fetge gras, melmelada d’albercoc i pernil… un dels millors

BUBBLES restaurant - Girona 14-imp

Tartar de llagostins a la planxa amb “chutney de papaya” –  Tapa d’or 2012


BUBBLES restaurant - Girona 15-imp

Ou escaldat, escuma de cigrons i foie, migues ibèriques i torrada – tapa d’or 2013

BUBBLES restaurant - Girona 11-impBUBBLES restaurant - Girona 9-imp

BUBBLES restaurant - Girona 16-imp

Sashimi de vieira amb un brou d’anacards i Lemmon Grass

BUBBLES restaurant - Girona 17-imp

Tonyina en crosta de cacauets, mel i coconesa – tapa d’argent 2010

BUBBLES restaurant - Girona 18-imp

Pepito d’entrecotte “formatge UFF d’Alba” i pa de coca – molt bo – guanyaria molt amb menys cocció

BUBBLES restaurant - Girona 19-imp

Haig de dir que es tracta d’una de les millors seleccions de formatges que he menjat mai… i és que des del primer a l’ultim son formatges amb força gust. Molt ben escollits.

BUBBLES restaurant - Girona 20-imp

Crumble d’avellanes i cacau

BUBBLES restaurant - Girona 21-impEl servei que varem tindre va estar esplèndid, amb tota classe d’explicacions de cada un dels plats així com dels vins que emparellaven perfectament amb els plats.  Un servei de 5 estrelles.  En quant als plats haig de dir que no es tracta d’alta cuina, però quasi tots ens van agradar moltíssim, precisament per la seva senzillesa, per no matar gustos amb salses i per la qualitat dels aliments.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

La nostra valoració global és de (****) 4 estrelles, perquè creiem que a la cinquena pot arribar molt aviat. Potser li caldria al oferir un Menú degustació una mica mes de cura per exemple amb la utilització de les estovalles clàssiques en un dinar que supera les dues hores d’àpat.

BUBBLES restaurant - Girona 28-imp

BUBBLES -Menu degustacio

Cargol modern

Cargol modern

4 pensaments a “– Gastronomia – BUBBLES GASTROBAR & RESTAURANT (****) – Girona – 30/11/2013

 1. Imma C.

  Bon dia!
  estem contents de llegir que vàreu tenir una bona experiència gastronòmica, l´elaboració i la composició dels plats és molt aconseguida, tot això ho sap fer arribar el tracte professional i agradable del servei. Nosaltres tornarem ben aviat al Bubbles.
  El context del barri vell de Girona és un bon marc per aquest excel.lent menú degustació de tardor. I a sobre anar al Temporada Alta, un excel.lent dia!

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Moltes gracies per la vostre recomanació…. veritablement pagava la pena coneixer aquest restaurant que com deies te un aire mes informal però amb una cuina i un tracte veritablement exce.lent.

   Ahir varem tornar a Girona i a temporada Alta a veure els Prppeller…. uauuuu però això és un altre història i ja farem la crònica quant toqui … i és que anem una mica endarrerits.

   Una abraçada

   Respon
   1. Imma C.

    Hola!
    Sempre ens agrada perdre´ns per Girona, i avui després de visitar el MAC al monestir de sant Pere de Galligants i el museu de la catedral (fantàstic Tapís de la Creació) hem volgut fer un bon àpat i cap al Bubbles, com sempre sorpresa en les tapes de temporada, quins bons gustos al paladar!
    Heu posat algun dia el cargol del quadre de Matisse?

    Respon
    1. Miquel Gascon

     Gràcies per enrecordar-te de donar la teva opinió, després de tant de temps que vàrem publicar la nostra crònica. Ens alegrem de què us hagi agradat el restaurant i les tapes que ofereixen. De totes maneres, haig de confessar que vàrem tornar fa poques setmanes precisament pel “temps de Flors” i el menú especial creat per aquestes dates, no ens va fer gaire el pes.

     http://www.bbc.co.uk/bbcone/modernmasters/virtual-exhibition/matisse/12-the-snail.shtml

     No sabíem pas que Matisse hagues pintat un “CARGOL”….. i gràcies a tu ens hem assabentat, …. encara que veient-lo encara tinc dubtes de què sigui de debó un Cargol.

     Una abraçada

     Respon

Deixa un comentari