– Teatre – I LOVE TV (**) – Club Capitol Sala 2 – 18/10/2013

Al assabentar-nos de què sota el nom de la Sala FLYHARD, s’estrenava una nova proposta ideada per JORDI CASANOVAS (director de la FlyHard), sense saber res mes, varem còrrer a comprar les entrades pel primer dia que teníem l’agenda lliure.

I LOVE TV cartell

IMMENS ERROR !!!  Sembla que la crisi que afecta també al Teatre i molt…. fa que es recerqui fer ingressos fàcils amb productes (teatrals???), absolutament comercials, sense cap contingut i venuts aprofitant el bon nom de vuit dels millors autors d’avui en dia a Catalunya….. i sobretot aprofitant vendre el “producte” de forma enganyosa, utilitzant la marca “FlyHard”.

Barrejant en una coctelera els següents ingredients: 8 autors, 3 actors, 2 directors, 1 responsable de la idea inicial = PRODUCTE COMERCIAL FALLIT.   Això no és Teatre senyors !!!

Segons els anuncis:

I LOVE TV és una comèdia sobre la televisió i la nostra relació amb ella. Dotze escenes. Tres actors. Personatges davant i darrera la televisió. El nostre passat col·lectiu. La nostra memòria. Allò que tots compartim. Que encara ens fa somriure. Que encara ens emociona. Servit per nou dramaturgs catalans de primera categoria.

En 70 minuts es poden veure 12 esquetxos que pretenen fer somriure??? criticar el mon de la TV ??? …. basats tots en programes i series televisives dels ultims anys.  Si dividim 70 minuts entre 12 esquetxos surten  5 minuts i escatx de mitjana per cada esquetx.  És tot el que han pogut treballar “teatralment” cada un dels autors ???  És ètic teatralment parlant, estafar 20 euros a cada un dels espectadors amb uns arguments tan poc treballats i tan minsos???

This slideshow requires JavaScript.

El dia de l’estrena es va convidar un munt de gent per omplir la sala artificialment, quant un principi basic de la Sala FlyHard ha estat sempre no donar mai invitacions a ningú. Divendres (segon dia) la sala estava a menys d’un quart de la capacitat, a base de rebaixar el preu de 20 € a 12 € en qualsevol portal de Teatre.

Però el mes preocupant és que les riallades esperades no van arribar… els aplaudiments al final van ser testimonials i mes aviat crec per premiar la feina ben feta dels tres actors que interpreten tots els “personatges”…. Francesc Ferrer, Alba Flotrejachs i Sergio Matamala.

Els esquetxos no tenen nom ni sabem a qui correspon l’autoria i per tant els espectadors mai poden saber el “culpable” de cada un d’ells. Per identificar-los  he posat un nom i la meva valoració:

Xat virtual sobre “El coche fantàstico”, amb els actors entre el public (*)
– Parella que es barallen per dir-se el que pensen (ell connectat a la maquina de la veritat (*)
– Heidi (**)
– Entrevista de 3 minuts a un personatge, per una frase d’ell a APM. (*)
– Gran Hermano – selecció de personatges (***) un que es salva.
– Enseyança escolar a un fill basat en series de TV (*)
– Guionista de TV, pressionat (**)
– Un, dos, tres… responda otra vez…. pregunta sobre esportistes (*)
– Friqui que no te TV però la desitja (*)
– Mare que explica al seu fill el programes de TV, amb gravacions de casset (**)
– Cantant famós i traductora televisiva … Sputnik (*)
– Cançó I LOVE TV (**)

La meva valoració és tan sols de 2 estrelles (per passar l’estona), encara que la majoria d’esquetxos son veritablement infumables, excepte un parell o tres…. i dues estrelles tan sols pel bon treball dels actors que no tenen cap culpa d’aquest còctel fallit.

Resumint….. no perdeu el temps, ni tan sols si voleu únicament riure… no ho fareu, us ho asseguro.  Millor us quedeu veient la televisió i estalviareu 20 €… segur que us ho passareu millor i traureu mes profit.  Sembla que el títol esta fet d’esprofés perquè la gent es quedi a casa veient la Tele.

NO RECOMANABLE  ni per la salut ni per la butxaca!!!

I LOVE TV cartell 2

Dramatúgia: Blanca Bardagil, Marta Buchaca, Jordi Casanovas, Cristina Clemente, Guillem Clua, Jordi Galceran, Llàtzer Garcia i Alberto Ramos.     …..  a partir d’una idea de Jordi Casanovas.
Direcció: Cristina Clemente i Carles Mallol
Repartiment: Francesc Ferrer, Alba Florejachs i Sergio Matamala.
Escenografia: Albert Pascual – Vestuari: Marta Soto – Disseny de so: Lluís Rovirola – Il.luminació: Fernando Portillo – Video: Xavi Valdés – Tènic de funció:: Alfons Mas
Disseny Cartell: Jordi Casanovas i Blanca Caminal – Fotografies: Roser Blanch
Video promocional: Pablo Lammers – Premsa i Comunicació: Clara Cols – Producció executiva:  Blanca Caminal – Administració:  Sergio Matamala
 Producció: FlyHard Produccions S.L.

This slideshow requires JavaScript.

_____________________________________________________________

– Club Capitol– Preu 20 € –   ( preu pagat 20 € )…. per confiar massa en el nom de la Sala FlyHard i no esperar les ofertes  que fins i tot van sortir abans de l’estrena!!!
_____________________________________________________________________________

snail-culture-1

2 pensaments a “– Teatre – I LOVE TV (**) – Club Capitol Sala 2 – 18/10/2013

 1. Neus

  Ahir, nit de “I love TV”,que la veritat, nosaltres hi vam anar pel mateix motiu que vosaltres,perquè es tractava d’una producció de la Sala FlyHard,de la qual som fidels .
  Bé en aquest cas us hem de donar la raó,va ser una sèrie d’esqueixos fluixets,avorrits en molts casos i molt repetitius.Potser se’n salvaven tres de tots els que vam veure,on l’Alba Florejachs ens va arrancar un petit somriure de tant en tant.
  Gent del públic que va marxar a mitja funció.
  El teatre mig,per no dir unes tres quartes parts buit.
  L’únic bo de la nit és que vam coincidir amb en Jordi i en Miquel,dos teatraires, que volten encara més que tots nosaltres !!!!!!!!.Em van dir que avui es passarien pel bloc…….Una abraçada nois,és un plaer compartir aquest vici amb vosaltres.Espero que s’animin a escriure : ) 🙂
  Ah!!!!!.Pot ser sortim a TV3,ens van entrevistar……….Això abans d’entrar….
  Quantes hores veieu la tele ???????
  Quins programes us agraden més ?????????
  Qui va dir la frase……..?
  ………..,crec que no sortirem;ni mirem gaire la tele,ni recordava qui deia les frases,ni res………

  Quan vam sortir ens van cridar per tornar a entrevistar-nos aquest cop del programa “Anima” i els vam dir que no podíem…….que volien que diguéssim…… que allò no es podia classificar ????
  La nostra valoració ha estat de 5,i crec que hem sigut molt generosos.
  No cada dia s’ensapega bon teatre.
  Una abraçada.

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Menys mal que jo no soc “guapo” i no em van entrevistar…. hauria deixat la producció a “caldo”. Es una vergonya que es vengui un producte amb tan poca qualitat, posant el nom de FlyHard i el de 8 autors, que almenys fins ara, estaven considerats bons autors teatrals.

   Alba Florejachs, m’agrada molt com treballa, però corre el perill que tothom la classifiqui en aquest tipus de paperl i es cremi.

   El vostres amics (en Jordi i en Miquel) dels que ja m’has parlat algun cop, evidentment seran ben rebuts a “Voltar i Voltar”. Si encara “volten” mes que vosaltres, llavors ja no entenc res…. l’Imma i jo semblarem al seu costat, monjos de clausura.

   Una abraçada.

   Respon

Leave a Reply