– Crònica del nostre ROAD TRIP per L’OEST DELS ESTATS UNITS (*****) – capitol 3 – Universal Studios Hollywood

DIUMENGE 11 D’AGOST 2013

 Avui és el dia que dediquem a Universal Studios i després d’esmorzar marxem cap allà. Fem caravana per accedir al parking i hem de caminar una bona estona fins a l’entrada. Havíem comprat l’entrada anomenada Front of Line que ens permet accedir directament al recinte amb una acreditació que ens ha de permetre pujar un cop a cada una de les atraccions sense fer cues. La veritat és que passem un dia molt agradable i podem pujar allà on volem relativament ràpid. La gentada és impressionant, molta gent, molta. Per tot arreu aspersors de vapor d’aigua per refrescar l’ambient.

Universal Studios - Molta …molta gent

Universal Studios – Molta …molta gent

Universal Studios Hollywood és un estudi de cinema i parc de diversions a Universal City de la comunitat del Comtat de Los Angeles, Califòrnia. Es el parc temàtic original d’Universal Studios. “Pájaro Loco” és la mascota dels Universal Studios Hollywood i de la resta dels parcs temàtics arreu del mon. És un dels més antics i més famosos estudis cinematogràfics de Hollywood encara en ús.  Inicialment va ser creat per oferir tours de la realitat Universal Studios. És el primer dels parcs temàtics Universal Studios, juntament al de Florida, Japó, i els propers de Singapur, Dubai i Corea del Sud.

———- recorregut per els decorats utilitzats per filmar algunes pel.licules ——–

El parc està dividit en dues zones amb una diferència d’alçada bastant important salvada per uns quants trams d’escales mecàniques espectaculars. Passem el mati a la part de dalt , ens mullem de valent a la Water Wold, un espectacle d’acció brutal dins una piscina on hi ha vaixellss, sobrevolen avions i motos aquàtiques i és produeixen explosions. Després de menjar una hamburguesa seleccionant el lloc en funció de la cua, baixem per accedir a les atraccions de la Momia, Juràsic Park , en aquesta també ens mullem, i Transformers en les que gaudim com a nens.

Ens fa gràcia que per tot arreu hi ha els dibuixos i ninos dels personatges de Despicable , pel·lícula de la que el nostre fill Saül ha fet el videojocMinion Rush” i els hi acabem comprant una bossa com a record.

Minion Rush

Minion Rush

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Abans de marxar ens animem a tornar a fer el Tour pels estudis i tornar a repetir les simulacions del juràssic, el terratrèmol, la inundació i l’avió estimbat a banda dels decorats de cartró-pedra que hem vist en infinitat de pel·liculas del oest, la casa de Psicosis, …..

Universal Studios - aigua

En sortir del parc pròpiament dit ens deixem al·lucinar pel complex comercial que hi ha muntat al seu voltant i per l’enorme quantitat de gent que hi ha per tot arreu. Decidim sopar aquí i desprès de voltar i dubtar ens decidim per entrar al Hard Rock Café que és també bastant espectacular.

Demanen uns nachos amb carn de bou i unes fajitas i ens duen uns plats enormes que som incapaços d’acabar. L’espai del lloc es enorme amb la música molt alta i també ple de gent, al mig de la sala un enorme cotxe penjat.

IMG_7396-imp

________________________________________________________________

Cliqueu aquí per anar al capítol anterior              Cliqueu aquí per anar al capítol següent
 Cliqueu aquí per anar al 1er capitol
________________________________________________________________

Cargols Universal Studios

6 pensaments a “– Crònica del nostre ROAD TRIP per L’OEST DELS ESTATS UNITS (*****) – capitol 3 – Universal Studios Hollywood

 1. josep

  Pel que veig aquestes vacances no s’assemblen en res a les de l’any passat.
  Celebro que us ho hageu passat tant bé al Universal Studio.
  Una abraçada

  Respon
  1. Imma Barba

   Podem dir que vam gaudir com a nens, els parcs d’atraccions sempre han tingut un atractiu especial per nosaltres i aquest és un d’aquells mítics que ens feia molta il·lusio visitar. El viatge res a veure ni en entorn, ni en condicions, ni en clima …. però et puc dir que per a mi ha estat també un viatge molt rodó.
   Una abraçada.

   Respon

Deixa un comentari