– Els Voltaires ens anem a “VOLTAR i VOLTAR” per l’Oest dels Estats Units

Estats Units, per mi, mai ha estat una prioritat de viatge, suposo perquè tenen una cultura força semblant a la nostra i encara que té contrastos amb la cultura Europea mediterrània,  no son tan accentuats com en altres cultures no occidentals….. aquests son els viatges que estem acostumats a fer.

voltar i voltarEn canvi, l’Imma sempre ha somiat en conèixer una mica a fons USA.  Un primer pas, ho varem fer al desembre del 2004 quant em va convéncer per anar a NEW YORK, lloc que a mi no m’atreia gens ni mica.  El resultat va ser, que vaig tornar enamorat d’aquesta ciutat, i hores d’ara tinc la seguretat que és un dels llocs que molt possiblement tornarem.

Aquest any marxem l’Imma i jo per segon cop a Estats Units. Anem els dos sols a fer una ruta en cotxe llogat (de fet seran 4 cotxes diferents per les diferents etapes) … viatge de mes de 5.000 kilòmetres per les carreteres de l’Oest Americà, visitant 10 Parcs Nacionals.

Voltar i Voltar - Viatge a l'Oest de Estats Units-imp

Dins de pocs dies, dons volem a LOS ANGELES, ciutat que els que la coneixen diuen que en si mateix no te grans atractius, perquè no te pas un centre històric massa definit, però té atractius com Hollywood i el passeig de la fama, els barris on viuen les estrelles de cinema, les platges del pacific i els estudis cinematogràfics (ja tenim reserva per Universal Studios).

Desprès començarem la ruta per la costa del pacific en direcció nord, visitant San Luis Obispo, Monterrey fins arribar a SAN FRANCISCO on estarem uns quants dies.

Camí de LAS VEGAS, visitarem els Parcs Nacionals de YOSEMITE i DEATH VALLEY.

Parc Nacional YOSEMITE

Parc Nacional YOSEMITE

Parc Nacional DEAD VALLEY

Parc Nacional DEAD VALLEY

A partir de les hores LAS VEGAS serà el nostre punt de partida per dues rutes:

La primera ruta serà amb avió per visitar durant uns dies i en 4×4 el parc nacional de YELLOWSTONE.

Parc Nacional YELLOWSTONE

Parc Nacional YELLOWSTONE

La segona ruta i també en 4×4, visitarem 7 Parcs Nacionals mes (en total 10):

ZIONBRYCE CANYONARCHESCANYONLANDSMONUMENT VALLEYANTELOPE CANYON

… per finalitzar el ja mitic GRAND CANYON

Parc Nacional ZION

Parc Nacional ZION

Parc Nacional BRYCE CANYON

Parc Nacional BRYCE CANYON

Parc Nacional ARCHES

Parc Nacional ARCHES

Canyonlands_National_Park

Parc Nacional CANYONLANDS

Parc Nacional MONUMENT VALLEY

Parc Nacional MONUMENT VALLEY

ANTELOPE CANYON

ANTELOPE CANYON

grand-canyon

Parc Nacional GRAND CANYON

No crec que des d’allà tinguem gaire temps per mantenir el Blog “viu” i per tant la nostre intenció es fer vacances també de les nostres cròniques.   A la tornada ja tindrem temps d’explicar el nostre “VOLTAR i VOLTAR” per aquelles terres tan conegudes per tothom a traves del cinema.

Us desitgem a tots unes BONES VACANCES.

Fem ViaAgafeu forces pel proper 11 de setembre per aconseguir fer la cadena humana per tota la nostra geografia i fer pales internacionalment que volem executar en pau i llibertat el nostre DRET A DECIDIR si volem o no ser un ESTAT PROPI dins de la Unió Europea, sense menysprear en absolut l’ESTAT del que hem format part fins ara.

Una forta abraçada a tots el Voltaires i fins la tornada !!!

IMMA & MIQUEL

16 pensaments a “– Els Voltaires ens anem a “VOLTAR i VOLTAR” per l’Oest dels Estats Units

  1. Miquel Gascon

   Moltes Gràcies Josep

   Intentarem passar-ho molt bé i fer moltes (però que moltes) fotografies. Prepareu-vos per la tornada…. jejejeje

   Un petonàs per la Gloria.

   Respon
 1. ivana

  Enhorabona, quin viatge!! A mí aquest viatge em va deixar fascinada I vaig tornar encara mes enamorada dels Usa I es q la costa oest no t res a veure amb la costa oest!!! Els parcs Nacionals son impressionants!! Sobretot no deixeu de veure Antelope Canyon al migdia i fer algún petit tram de la Roud66!!! Bon viatge!!!

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Moltes gràcies Ivana. Espero que surti tot bé, ja que tenim reserves des de fa casi 6 mesos… i és que malauradament al mes d’agost és te que reservar amb molta antelació. Gràcies al teu comentari hem pogut encabir el ANTELOPE CANYON a la nostra ruta…. hem reservat plaça a la tribu india Navajo per internet ara mateix.

   Ara falta que pel dia que volem tinguem encara places.

   De la mítica Ruta 66, evidentment intentarem fer algun petit tram.

   Una abraçada

   Respon
 2. Ivana

  Que bé Miquel, no us en penedireu! i ja que passeu per Page, hi ha un mirador de camí a Antelope Canyon que es diu “Horseshoe Bend”, atureu-vos, les vistes són espectaculars! i si teniu qualsevol dubte i us puc ajudar, aquí estem. Salutacions parella!

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Apuntat !!! ara ho he vist a la Guia Michelin Francesa. El mirador té 3 estrelles, que és la màxima qualificació que dona.

   Qualsevol altre consell serà molt ben rebut….. restaurants, museus, el que sigui. En un moment ja m’has donat 2 que crec que han estat immillorables.

   Una abraçada

   Respon
  1. Imma Barba

   Intentarem gaudir al màxim del viatge, de fet es una de les motivacions per el dia a dia de la resta de l’any. Esperem que tu també gaudeixis molt del teu.

   Respon
 3. Txell i Xavi

  Que tingueu un molt bon viatge Imma i Miquel!!! Estem segurs que tornàs enamorat de l’oest americà, un lloc que no deixa indiferent! Gaudiu molt perquè els parcs naturals són impressionants, aquest viatge ens va fascinar!
  Una abraçada i a viatjar!!

  Txell i Xavi
  estemdevacances.blogspot.com

  Respon
  1. Imma Barba

   A mi és un viatge que em fa molta il·lusió, i espero que m’agradi encara mes que el que penso i que també el Miquel pensi que ha valgut la pena fer-ho. Anem carregats amb càmeres i targes per fer un fotiment de fotos que “haureu de patir”….. Gràcies pels vostres desitjos. Una forta abraçada.

   Respon
  1. Imma Barba

   Gràcies parella, ho intentarem però que consti que amb les fotos hem avisat !!!!!!!
   Ultims preparatius, fer i desfer maletes, ultims dies de feina deixan’t els temes mes o menys lligats, buidar nevera, portar a la Neu de “colonies”, carregar càmeres de fotos ….. quin estreeees !!!!
   Necessito esgotar-me …. de vacances.
   Un petó a tots dos.

   Respon
 4. viatgesambcartabo

  Uau! Quina enveja! A nosaltres Estats Units ens fascina… És un país amb tants contrastos de paisatges i també de gent! No hi hem estat però més d’un ens ha dit que Zion és el millor parc dels Estats Units. Ja ens explicareu!

  Respon
  1. Imma Barba

   Ben segur que serà un atabalament de parcs i ens serà difícil dir quin és el millor, pel que anem llegint i/o veient tots tenen un punt que el fan especial. Ja explicarem les nostres impressions i fins i tot a lo millor ens decidim a puntuar los amb estrelles ………
   Gràcies.

   Respon
 5. Diari de la Bona Vida

  Imma, Miquel, us desitgem unes magnífiques vacances i que gaudiu moltíssim d’aquesta ruta pels Estats Units. Segur que a la tornada, ens podreu explicar un munt de sensacions i aventures. Ara mateix ens empaquetàvem a nosaltres mateixos i, encara que sigui al maleter del cotxe, us acompanyàvem pels Estats Units!!! Feu moltes fotos!!!
  Us enviem una abraçada!!!

  Manel i Cristina

  Respon
  1. Imma Barba

   Estem convençuts que viatjar amb vosaltres seria una passada, crec que ens agrada més o menys el mateix tipus de viatge i les ganes de conèixer i voltar del matí al vespre. Gràcies pels vostres desitjos.
   Una forta abraçada dels dos als dos.

   Respon

Deixa un comentari