– Gastronomía – Restaurant HISOP (***) – 08/07/2013

Per MIQUEL GASCÓN

El dia següent d’anar al “les magnòlies”, varem repetir l’experiència i aquest dia si que era el meu aniversari de debò, encara que varem tenir que treballar fins a les 15 hores.

Per la nit l’Imma havia organitzat un altre endrapada , aquesta vegada amb els nostres fills, Saül i  Ruth.

Restaurant Hisop 1

El restaurant elegit, també amb una estrella Michelin, havia estat aquesta vegada, “HISOP” situat  al passatge Marimón, 9 de Barcelona.

Restaurant Hisop 5La experiència ha estat bona, culinàriament parlant, però hem trobat  forces faltes greus en el servei, que no s’entenen que es puguin cometre en un restaurant que actualment te una estrella Michelin.

El nom dels plats eren presentats a una velocitat increïble, que moltes vegades no sabies ni que havia dit la cambrera.  Un altre cop es va disparar a dir el plat sense que nosaltres haguéssim acabat ni tan sols la frase que teníem encara a la boca….. i al veure que li vaig demanar que repetís, va fer un gest tot dient …es igual !!!

El pa el tenies que demanar, casi suplicar, un cop rere l’altre, per posar un exemple.  El xef  Oriol Ivern Bondia,  únicament tenia ulls per una taula on semblava que tenia uns coneguts als que li va oferir un menú diferent al de la carta.  A la resta de clients ni els va mirar.

Però el que em va molestar mes de tot es la  insistència gairebé desagradable  en servir el vi d’una manera tan descaradament exagerada i ridícula,  per tal de que aviat demanéssim una segona ampolla.

En quant  a la qualitat del Menú degustació  força acceptable tant en la elecció dels plats com en la qualitat del producte.  L’important per un sopar es que no ens va arribar a embafar i tot estava bo.

–      Calamarsó amb yuzu i ginebra

Restaurant HISOP 2-imp

–      Sardines amb poma, sidra i mostassa d’herbes

Restaurant HISOP 3-imp

–      Entrepà de tonyina

Restaurant HISOP 4-imp

–      Gambes amb ametllons i tòfona d’estiu ( el millor plat pel meu gust)

Restaurant HISOP 5-imp

–      Peix de llota a la brasa amb flor de carbassó i citronella  (un altre errada, ja que varem haver de reclamar la flor de carbassó per dos dels quatre plats )

Restaurant HISOP 6-impRestaurant HISOP 7-imp

Espatlla de xai amb romani

–      Marbre de formatges

Restaurant HISOP 8-imp

–      Síndia amb estragó

Restaurant HISOP 9-impRestaurant HISOP 12-imp

Préssec amb gingebre i cafè.

Restaurant HISOP 10-impRestaurant HISOP 11-imp

Restaurant HISOP 14-imp

 Restaurant HISOP 15-imp

Resumint : bona cuina però la qualitat del servei deixa molt que desitjar. Tindrien que revisar aquest aspecte si volen conservar la estrella que ara te.

Cargol embut (1)

Cargol embut – Regal de l’Imma

4 pensaments a “– Gastronomía – Restaurant HISOP (***) – 08/07/2013

  1. Miquel Gascon

   Les felicitacions, Florestan, mai son endarrerides i sempre agraïdes.

   Et tinc que donar la raó aquesta vegada, l’Imma i jo hem treballat be i els magnifics resultats estan a la vista.

   Una forta abraçada

   Respon
 1. Diari de la Bona Vida

  Mare meva!! La vostra relació amb els restaurants és increïble!!! Però una altra visita a un estrella Michelin???? Ben fet!! Clar que sí. A gaudir d’aquests tiberis!!
  Llàstima pel que dieu del servei que us van oferir, oi? Però si el més important d’un lloc així, és el menjar, i aquest, com sembla pels vostres comentaris i fotografies, va ser exquisit, ja va valer la pena.
  I a més la visita va ser per celebrar el teu aniversari, Miquel… Però que més vols demanar a la vida? Je,je,je.

  Una abraçada

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Mireu…. és com si féssim una ruta viatgera. Un dia varem pensar que seria maco conèixer els millors restaurants del nostre entorn i varem decidir segui la pauta de les estrelles Michelin; també hauríem pogut agafar com a pauta els “sols” de la Guia Campsa, però fora d’Espanya llavors no hi havien de restaurants sota els seus paràmetres.

   Mes que menjar, ens agrada tastar plats diferents, contrastos d’aliments que mai hauríem pensat que fossin compatibles, presentacions artístiques amb els aliments.(a vegades sap greu menjar-se segons quines presentacions)… és mes, crec jo, com un ritual i un espectacle en el que s’utilitza a mes de la vista i del oïda (com en el Teatre, el Cinema, l’Òpera),…. a mes a mes l’olfacte, el gust, el tacte, la textura.

   Per nosaltres és com un gran espectacle, com si es tractes d’una opera que dura 4 hores i en el utilitzes absolutament tots els sentits que posseïm.

   No ens podem queixar de la vida que portem; intentem que sigui el menys rutinària possible…. fins que podem; som conscients que no ens portarem a la tomba, res millor del que ara en vida podem gaudir.

   Una abraçada

   Respon

Deixa un comentari