– Article d’opinió – Parin una estoneta que no puc seguir-los – IU FORN

Per IMMA BARBA

Aquest mati, ben d’hora … ben d’hora, tot prenent l’esmorzar a casa i abans de marxar cap a la feina, he llegit aquest article del diari ARA i desprès de totes les noticies de corrupció que ens envaeixen literalment des de fa uns dies….a nosaltres ens ha provocat el primer somriure del dia.

IU FORN

IU FORN

En IU FORN al seu espai diari “La Llambregada” escriu en clau d’humor articles que ironitzen les noticies de cada dia….. avui us recomano llegir-lo… paga la pena:

Parin una estoneta que no puc seguir-los – per IU FORN

És molt urgent. Molt. La nostra salut mental està en perill i calen solucions. Els partits polítics haurien de signar avui mateix un pacte perquè almenys durant una setmana (fixi’s que demano poquet) no aparegui cap informació relacionada amb casos de corrupció. És que això d’ara no és sa, escolti. Et lleves al matí, t’arrossegues fins a la dutxa, obres l’aixeta i et plouen imputacions, detencions, filtracions, dades noves, documentació secreta… No donem l’abast!!! I hi ha tantes informacions creuades, tantes filtracions interessades, tant “i-tu-més” i tanta pol·lució mediàtica, que la paraula veritat és, ara com ara, més utòpica que mai.

Jo ja no sé si Millet va anar a Lloret a enviar correus electrònics amb EROs falsos per a Bárcenas, que havia quedat a Marbella amb Amy Martin per anar a l’hotel del Palau amb la Pantoja, perquè la Corinna i el soci de Pretòria hi repartien sobres a Pallerols quan passaven la ITV de l’avió de l’aeroport de Castelló per ordres de Gürtel, que pretenia cobrar una girafa dissecada de Montull i Camps inaugurada per Pepiño Blanco el dia en què per 94 cadenes de televisió i ràdio Manuel Bustos va entrevistar Xavier Crespo per parlar de la fiança de 8,1 milions dipositada per Matas a Suïssa per regularitzar l’amnistia fiscal del Bigotes, que diu Montoro que no, però que l’advocat del cas Cooperació de l’equip d’hoquei i futbol del Palma Arena diu que sí i que ha presentat en un compte d’en Bartu i en Luigi a Sant Andreu de Llavaneres per uns terrenys d’en Fabra en un paradís fiscal on sembla que Duran i Lleida diu que s’hi ha deixat una aixeta oberta, cosa que nega el secretari de les infantes perquè la casa reial havia construït un tanatori a Sabadell després de pactar amb la fiscalia que el regidor d’Urbanisme d’Alcorcón es fes unes americanes a mida sense factura, però apuntades a la comptabilitat del PP, segons diu la Guàrdia Civil. O no…

Cargol financer

2 pensaments a “– Article d’opinió – Parin una estoneta que no puc seguir-los – IU FORN

 1. Neus

  Jo ja no sé si Millet va anar a Lloret a enviar correus electrònics amb EROs falsos per a Bárcenas…………
  No sé si en Millet va anar a Lloret…………,però en Montull i un dels germans Llobet els tenim passejant pel nostre poble sense cap mena de vergonya.

  Respon
  1. Imma

   Jo treballo al costat de la Ciutat Judicial i es “acollonant” veure quan venen (o venien ?) qualsevol d’aquests a declarar, amb protecció policial, guardaespatlles i fins i tot aparcant el cotxe amb xòfer damunt de la vorera a la porta mateix del Jutjat, ….. una vergonya. Tot plegat, es contrari i xoca frontalment amb el meu sentit de la honradesa i la justícia.

   Respon

Leave a Reply