– “FLORETES” dedicades a Catalunya

Acabo de rebre aquest resum de dites d’alguns dirigents pollítics espanyols de diferents èpoques, referint-se a Catalunya. Cal que els catalans i no catalans s’assabentin de l’odi racial que ha existit sempre a l’estat espanyol vers els catalans, la seva cultura i la seva llengua.

No cal afegir res mes, simplement com veureu no és un problema tan sols de la dreta fatxenda, sino que inclou també l’anomenada esquerra “tolerant i democràtica espanyola”.

20121025-085648.jpg

Aquest video m’ha arribat a les meves mans gracies a un Bloc amic…

THE SCARLET REVOLUTIONARY (EL REVOLUCIONARIO ESCARLATA)

http://thescarletrevolutionary.wordpress.com

4 pensaments a “– “FLORETES” dedicades a Catalunya

 1. TSC

  Tenía ganas de visitar tu blog, Miquel, y ya lo he hecho. Espero que quien no se tome en serio la catalanofobia realmente existente en muchos ámbitos del Estado y de la sociedad españoles preste suficiente atención a este post.

  Salut i força!

  Respon
  1. Miquel Gascon

   No se per quins set ous, el teu comentari, TSC, havia quedat com a brossa i avui m’he donat. Ho lamento. Gracies per les teves paraules en la teva llengua, que respecta la cultura catalana i el dret a decidir dels catalans.

   De debò que hi quedat molt sorprès per la bona feina que fas en el teu bloc, “EL Revolucionario escarlata” que recomano de debò als que ens llegeixen.

   Una abraçada… espero que alguna vegada tornis a deixar la teva opinió

   Respon

Leave a Reply