– 24/10/2012 – Segon Aniversari de “Voltar i Voltar”

Segurament haureu notat una davallada de cròniques aquets últims dies…. la raó és que sense haver acabat les cròniques del nostre viatge per Africa… hem tornat a fer les maletes i hem estat a l’illa de CRETA uns 10 dies… i varem tornar aquest mateix diumenge.  En quant acabem les cròniques africanes, ens posarem a explicar l’escapada grega.

Avui 24 d’Octubre de 2012, celebrem els “Voltaires”,  amb molta joia, que fa 2 anys  varem iniciar aquesta aventura d’escriure un Bloc.  Sembla mentida, però ja han passat…

                       … DOS ANYS !!!

Tal i com varem fer ara fa un any, us deixem un altre Cargol “aniversari”, aquest de la nostra col·lecció.

Avui podem tornar a dir per segon cop que ha estat una aventura apassionant, i que des d’aquella idea inicial d’explicar tan sols els nostres viatges, el Bloc s’ha convertit en un seguiment de les nostres activitats culturals, que per nosaltres és un dels aspectes de les nostres vides del que estem mes orgullosos, ja que aquests ens fan sortir de la rutina del dia a dia i encarar la vida amb mes il·lusió. A mes a mes de VIATGES, intentem explicar amb cròniques, les sensacions bones o no tan bones dels espectacles TEATRALS als que assistim, dels CONCERTS, OPERES de les que gaudim.

Ara fa un any deiem:

En els 365 dies que han passat, hem publicat 185 cròniques i avui arribarem a les 33.000 visites, cosa que mai ens haguéssim imaginat ara fa un any.

Avui podem dir que els números han crescut molt, i això ens fa molta il·lusió, i a mes a mes, el mes important és que hem fet un munt d’amics,  gracies al BLOC.

En els 2 anys que han passat des d’aquell 24/10/2010, hem publicat 427 cròniques, avui arribarem a les 92.000 visites, 2.962 comentaris, tenim 520 seguidors i 40 subscripcions al Bloc.

Una abraçada molt forta a tots els  ”Voltaires”….. gracies per continuar seguint aquestes “Voltades cargolaires”.

IMMA & MIQUEL

23 pensaments a “– 24/10/2012 – Segon Aniversari de “Voltar i Voltar”

    1. Miquel Gascon

      Moltes gracies Ibana i Marc. Continuarem acumulant experiències sense cap dubte, tal i com feu vosaltres al vostre Bloc “viatges amb cartabó”. Per cert la crònica del “Patio de los leones” una passada i també molta enveja, ja que nosaltres l’any passat el varem visitar “patas pa arriba”. Una abraçada.

      Respon
  1. Neus

    Moltes Felicitats!!!!!!!!!!.I gràcies a vosaltres per compartir amb tots nosaltres les vostres experiències.Personalment us diré que espero entussiasmada les vostres cróniques.Estic molt contenta d’haver-vos trobat i que per molts anys més !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Una abraçada.
    Neus i Lluís.

    Respon
    1. Miquel Gascon

      Gracies Neus i Lluís, per deixar constància de què seguiu el Bloc… Neus, les teves paraules d’entusiasme ens encoratja encara mes a seguir explicant el que fem i la nostra visió de tot plegat. Aquesta setmana començarem amb força les nostres activitats culturals, Palau 100, dansa sl Liceu. Opera al cinema des de el Metropolitan, Auditori amb l’OBC i Teatre Lliure. No se pas d’on treurem el temps per explicar-ho tot. Ara ja si comença la temporada amb tota la seva plenitud.

      Una forta abraçada

      Respon
  2. josep

    Moooooltes felicitats!!
    Estem molt satisfets de poder llegir les vostres aventures i cròniques i per descomptat de comptar-vos entre els (bons) amics que gràcies a la xarxa hem conegut. Que volteu per molts anys i fins la propera (crec que divendres al Liceu, oi?).
    Una forta abraçada
    Glòria i Josep

    Respon
    1. Miquel Gascon

      Josep i Gloria, gracies per les vostres paraules de recolzament als “Voltaires” i a les seves parides amb format Bloc.

      Efectivament ens veurem divendres al Liceu per “dansar” una mica amb el American Ballet Theatre.

      Una forta abraçada

      Respon
    1. Miquel Gascon

      Moltés gracies Jose Luis per la téva felicitació. Com ja he dit en mes d’una ocasió tu vas ser la persona que hem va encoratjar a iniciar aquesta aventura ara fa un parell d’anys i mai t’ho podré agrair prou.

      Com veus aquest cargol de tant “Voltar i Voltar” té una de les banyes ja mes “pa ca que pa lla”. Inténtarem conservar les nostres banyes tan maques i fortes com fins ara.

      Una abraçada ben forta

      Respon
  3. rosa maria lapeira gascòn

    Moltes feliçitats tiets!! M’alegro de que ja son dos anyets que ens expliqueu coses dels vostres viatjes, teatres, mùsica i de tant en tant algùn llibre. Fins aviat i petonets a tots dos!!

    Respon
      1. rosa maria lapeira gascòn

        Tan fidel com un gos, jajajajaja Us hi possat a google+ i ja teniù més d’un que us segueix i en comentaris molt positius!! Petonarros a tots dos…ja queda menys per als Pocket cooffee…jajajajaja

        Respon
    1. Miquel Gascon

      Gracies macos

      Voltarem de ben segur…. i demà en la nostra primera voltada de la temporada al Palau de la Musica, us trobarem molt a faltar al Palau 100.

      Ja confirmareu si ens trobem properament.

      Una abraçada

      Respon
  4. Diari de la Bona Vida

    Moltes i moltes felicitats, Miquel i Imma.
    I moltes gràcies per compartir amb tothom el vostre bloc. És una feina que, esperem quedi recompensada en forma de seguiment i lectura de les vostres fantàstiques cròniques, tan viatgeres com culturals.
    Una abraçada!!!

    Manel & Cristina

    Respon
    1. Miquel Gascon

      Moltes gracies, parella de dos.

      Vosaltres sou mes joves i teniu molt mes temps que nosaltres per explicar una enorme quantitat de VIATGES. Per cert, estem esperant la segona part del vostre viatge per Hawai.

      Una forta abraçada

      IMMA i MIQUEL

      Respon
  5. Joaquim

    Ai! Miquel i Imma, sort que no hi ha cap sant que no tingui cap vuitada i sort també que m’ho van xivar, ehem, ehem, uns bons amics, sinó …. 😉 😉
    PER MOLTES VOLTADES MÉS

    Respon

Deixa un comentari