– Voltant per AFRICA – Agost 2012 (9) – de Nord Luangwa a Kapishya Hot Springs (Zàmbia) – 117 Km

de Nord Luangwa a Kapishya Hot Springs (Zàmbia) – 117 Km

Dimarts 7 d’agost 2012

Desprès d’esmorzar i liquidar l’import de la beguda que han anat apuntant en un full aquests dos dies a Buffalo Camp, marxem del campament en els 4×4, durant dues hores i mitja fins a l’entrada del parc nacional on ens retrobem novament amb el camió.

Les maletes que faltaven continuen sense aparèixer.

Continuem ruta fent una petita parada a la casa on va viure Sir Stewart Gore-Browne, ens arribem fins a la reixa d’entrada.

Hi han forces animals encara que tot plegat es veu deixat i ha perdut l’esplendor que hauria de tenir en el seu moment.

Continuem camí fins al campament instal·lat al voltant de les aigües termals de Kapishya, aigües que tenen una temperatura constant de 37º C i que creen una petita llacuna on ens banyarem.

El Lodge és propietat també de l’hereu de Sir Stewart; aquesta vegada no dormim a les cabanyes, però si a una zona d’acampada del mateix Lodge; podem fer servir tots els serveis del recinte.

Muntem les tendes i dinem abans d’anar a fer un bany a les aigües termals. L’aigua ens arriba a la cintura i estem asseguts al terra fent rotllana, està realment calenta, molt calenta. El Miquel es banya abans en el riu que esta gelat i té una entrada complicada i relliscosa.

Ja de tornada al campament el Francesc ens ha preparat una “caipiroska” feta amb dos litres de vodka, llimonada, 1 kg de sucre moreno i llimones que prèviament ha picat, i tot amb molt de gel. Ens ho prenem tot fent un brindis i xerrant fins al moment de sopar.

Desprès de sopar ens apropem al bar, en un edifici molt bonic de dues plantes, on prenem un cafè i una amarula abans de tornar a las tendes a dormir. Al fons del espai superior del edifici una mena de museu- homenatge a Sir Stewart amb fotos d’ell , elements personals i armes.

Aquesta nit l’Imma notarà per primer cop l’efecte combinat del lariam (la prevenció per a la malària que tinc prescrita) i el vodka i tindrà uns somnis ben, ben estranys i molt, molt reals…… O no serà per això ??

Anar al primer capítol

Anar al capítol anterior

Anar al capítol següent

4 pensaments a “– Voltant per AFRICA – Agost 2012 (9) – de Nord Luangwa a Kapishya Hot Springs (Zàmbia) – 117 Km

 1. rosa maria lapeira gascòn

  Aixo, cada vegada es fa més interesant!!! Però tinc una curiositat, aquest cargol blau, és d’allà??? No ho habia vist mai!!! Sorprenent…

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Va ser un dia de tranquil·liitat, ja que ens varem passar bona part de la tarda en remull per aprofitar les aigües termals. L’Imma va aconseguir que no portes la càmera de fotos, o sigui que jo vaig descansar per complert.

   Respon

Deixa un comentari