– Voltem per SARDENYA (****) – (15 al 23 juny 2012) – 1er capítol

Teníem una assignatura pendent…. i no ho podíem permetre per molt de temps, i es que era  l’única illa del mediterrani mes proper que no coneixíem encara … SARDENYA i ara que l’hem descobert ens fem creus de com era possible.

… anar al capítol segón

Tornem de passar 8 dies a aquesta preciosa illa en una temporada que encara es pot gaudir d’ella en tota la seva plenitud, sense l’agonia que diuen es al Juliol i sobretot al Agost.   Per nosaltres el mes de Juny es la millor època per viatjar per el nostre entorn mes proper… els dies mes llargs de l’any, una temperatura magnifica i sobretot encara no es la temporada alta en la que tothom va als mateixos llocs, pots dinar on t’interessa sense reservar prèviament i les platges estan encara mig buides.

Divendres 15 de juny 2012

Avui es dia de feina, però es un dia diferent ja que aquesta nit embarquem cap a l’illa de Sardenya on estarem tota la setmana.Ahir la Neu va marxar a Fontfreda de “colònies” i las maletes ja estan fetes.

Anem amb el nostre cotxe i tot que el vaixell surt a les 22,15 h hem d’estar un parell d’hores abans al port…. i nosaltres com som “fastigosament” puntuals, 3 hores abans ja estem al port… deixem el cotxe a la filera que ens indiquen i ens dirigim a la terminal a recollir las targes d’embarcament. Curiosament no ens demanen cap document d’identificació nostre ni la documentació del cotxe. Ho trobem sorprenent.

Aprofitem per fer turisme dins de la nostra ciutat, visitant el Word Trade Center que te unes magnifiques vistes del port i de Barcelona….  feia molt de temps que no hi entràvem i ens quedem sorpresos de la sensació de solitud i abandonament ?? per la poca ocupació dels espais i la poca gent que hi circula.

A les vuit, tal com ens han indicat ens dirigim al cotxe a esperar per embarcar. La espera es fa llarga ja que de fet no embarquem fins las deu del vespre…. el Ferry ens portarà directament a l’illa en 12 hores, dormint plàcidament a la nostre cabina (si… si… el vaixell de l’anunci de la tele…. amb Grimaldi).

El vaixell està ancorat fora del port principal i hem de recórrer un llarg trajecte darrera d’una moto que fa de guia.

Només entrar en el parking del vaixell ens venen a recollir la bossa i ens acompanyen a la nostra cabina que es força espaiosa. Deixem la bossa i sortim a coberta per veure la sortida de port.

Barcelona es molt bonica. Ens apropem a mirar els menús del restaurant i del self-service però davant els preus i l’aspecte dels plats oferits decidim anar a buscar les provisions que portem i pujar a la terrassa al costat de la piscina on ens entaulem comprant la beguda.

El vaixell està ple de gom a gom sobre tot de grups de nois i noies que han acabat el curs i surten de viatge amb destí Civitavecchia – ROMA, que es a on acaba la ruta del nostre vaixell. Fa fred i decidim anar a dormir passades les dotze del vespre.

Dissabte 16 de juny

Ens llevem a les 8 i esmorzem a la terrassa on fa força ventolera. Gent, gent, molta gent i música de fons llatina.

Portem mes d’hora i mitja de retard quan arribem a Porto Torres per la zona industrial que veiem molt lletja, el poble ha quedat enrere. Tampoc al sortir ens demanen cap documentació.

Ja hem arribat a SARDENYA !!!

4 pensaments a “– Voltem per SARDENYA (****) – (15 al 23 juny 2012) – 1er capítol

 1. josep

  M’agrada “viatjar” amb vosaltres. Es com un “tour de France”, es a dir per etapes. Esperem que abans de la fugida a l’Àfrica, s’hagin acabat les etapes sardenyenques, je,je. Per tant, després d’aquesta etapa-pròleg, espero amb curiositat les altres, ja que les expectatives són altes.
  Una abraçada

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Com veus hem intentat també descansar del Bloc … Ha estat una desconnexió total del dia a dia. El fet d’escriure el viatge per etapes no és mes que intentar publicar-ho a poc a poc perquè no sigui tant difícil de digerir… sobretot pels pobres “voltaires” que encara no s’han cansat de visitar-nos. A mes a mes de què és una feinada escollir entre totes les fotos fetes, les que ens recordin els moments claus de la nostra estada e “intentar” resumir-ho tant com podem.

   Gracies Josep per la teva fidelitat. Ara toca Sardenya, desprès GREC a tope i a l’agost la nostra tornada a AFRICA, continent que ens apassiona.

   Ens veiem divendres al Liceu.

   Una abraçada

   Respon
 2. rosa maria lapeira gascòn

  Només has esplicat això???? Té raò en Josep…esperem que acabis avans de marxar cap a Africa, jajajajajaja Petonets!!!

  Respon

Deixa un comentari