– Circ – SOAP THE SHOW (**) – Teatre Poliorama

Un espectacle que no teníem previst veure’l, però que desprès de llegir varies critiques favorables i sobretot aconsellats per la nostra filla, a la que li va agradar força, varem accedir a comprar entrades i ja malauradament sense oferta possible, per tal de veure SOAP THE SHOW (**) al Teatre Poliorama.

La campanya publicitària amb una gran banyera on sembla que l’espectacle es bàsicament d’acrobàcies dins de l’aigua, resulta que només es un reclam ja que el número (únicament un) del equilibrista Fernando Dudka (****), es perfecte i bellíssim… i poc mes. La resta del espectacle amb alguns números bons i de qualitat… però com espectacle teatral un veritable nyap, bordejant l’estafa. Anunciat als cartells com un espectacle que ja l’han vist mes de 1.500.000 persones arreu del mon, pot ser certa ja que a Barcelona casi a diari s’exhaureixen totes les localitats; dimarts passat, 15 de maig de 2012 el Teatre Poliorama estava ple a vessar i entre mig de setmana i de nit es difícil veure un Teatre ple ( a no ser que facin AGOST, esclar).

Un espectacle que vol ser una mica de tot i únicament aconsegueix ser una barreja de no res…. diuen que de música ….. Òpera (quins collons !!!), aigua, humor, banyeres i CIRC i també (com no), amb unes picades d’ull que volen ser “SEXIS” per vendre millor el producte. Alguns del millors artistes circens que apareixen, han treballat prèviament al CIRQUE DU SOLEIL i amb aquest “currículum”, pretenen emular-lo amb un pressupost econòmic molt mes baix, amb alguna “musica” en directe i amb molta enllaunada i això si, amb algun número, per treure’s el barret.

A banda d’un parell de números de CIRC realment espectaculars, l’espectacle Teatral en si, es força “vulgar”, amb una escenografia plena de banyeres que casi no es fan servir per res, números “d’humor” força infantil i que pretén ser “cabareter” amb acudits “verds” on la majoria de gent es pixa …de que ??? l’humor, es clar, utilitzat per les pauses entre números de CIRC. El pitjor de tot es el paper que li fan fer a una “pobre soprano” ficada dins d’un jacutzi sense aigüa, cantant amb un micro enorme, gairebé dins de la seva boca, àries “classiques” de compositors com Beethoven, Strauss, Rimsky Korsakov … Mozart, però amb la lletra canviada amb exemples com la lletra de “vamos a la playa…calienta el sol…” per posar un exemple. El súmmum de les esgarrifances mes portentoses que fereixen la sensibilitat de qualsevol persona que tingui un mínim de cultura, es quant la soprano “canta” l’ària de “la reina de la Nit” de la Flauta Màgica de Mozart, a “grito pelao”… el pitjor de tot es que no ho fa per fer riure, i en realitat es creu que canta com una “deesa”…. no havia prou espai sota la meva butaca per amagar-me.

Resumin: espectacle comercial a tope, que l’únic que pretén es treure els quartos a un públic familiar i adolescent amb ganes de veure abdominals amb tauletes de xocolata i caixes toràciques musculades i dones amb pits voluminosos…. un parell o tres de números de CIRC realment espectaculars i la resta per passar l’estona. La “soprano” se la podien haver estalviat, però saben per avançat que no es un espectacle dirigit a un públic amb una mínima cultura musical…. i es creuen que posant una mica de musica d’Òpera li dona un embolcall mes de “classe” i de “bon gust”.

Espectacle no recomanable per públic ADULT.

Direcció Markus Pabst i Maximilian Rambaek
equilibrista : Fernando Dudka (****)
malabarista : Adem Endris (**)
pajasa: Marie Andrée Lemaire (**)
“soprano” : Patricia Holtzmann (*) – Un insult al bon gust i a la música clàssica.
antipodista : Ludmila Nikolaeva (**)
corretges : Michael Lanphear (***)
trapezista: François Gravel (****)
contorsionista i sedes àrees : Viktoria Grymmy (**)

Il·luminació: Stefan Friedrich – Escenografia: Daniele Drobny – Producció: Circle of Eleven

————————————————————————————————

– Teatre Poliorama  – Preu 33 €  – ( preu pagat 33 € )

————————————————————————————————-

4 pensaments a “– Circ – SOAP THE SHOW (**) – Teatre Poliorama

  1. Miquel Gascon

   Com et pots arribar a imaginar…. la meva definició d’adult no te res a veure amb l’edat de les persones.

   Voldria aclarir que l’he classificat amb dues estrelles i això vol dir que no ens ha desagradat pas, però que es un espectacle que considerem que es tan sols per passar l’estona i punt. El CIRC es un genere que agrada o no agrada i jo soc precisament una de les persones a les que li agrada i molt, el bon CIRC.

   Si aquest espectacle hagués durat mig hora, i s’hagués basat únicament en números de CIRC, segurament l’hauria classificat amb **** 4 estrelles, ja que te especialment un numero (la de la banyera amb una mica d’aigua),que crec sincerament es antològic, però que no dura mes de 5 minuts. La venda de tot plegat la fan a base d’aquest numero i això es mentida…. inclús el cartell amb el que anuncien l’espectacle, no es real ja que la imatge NO SURT pas…

   http://www.teatrepoliorama.com/ca/2012/05/soap-the-show/

   Aquest tipus d’utilitzacions d’imatges falses crec sincerament que es una ESTAFA per intentar vendre una cosa que en cap cas es podrà veure en el Teatre.

   Els números de CIRC son força bons, especialment el de la banyera… alguns dels altres massa vistos i res novedosos…. i en quant a la hora de farciment “teatral” veritablement llastimós, especialment el de la “soprano” que l’utilitzen per donar al espectacle una patina cultural falsa i el que realment aconsegueixen es degradar e insultar al mon operístic i musical, tractant a les persones com si es tractessin de “nens” culturalment parlant.

   Un cop dit això, se que el espectacle agrada…no mes cal veure les platees plenes i el millor i mig de persones que ja l’han vist.

   Respon
 1. Imma C.

  Hola!
  Totalment d´acord amb el que dius, em vaig sentir tan estafada!
  Saben fer una bona campanya publicitària, però a l´hora de la veritat, crec que el públic és molt exigent, però…

  Respon
  1. Miquel Gascon

   El primer input negatiu de l’espectacle, em va arribar a partir d’un comentari teu a voltar i voltar, en el que no deies res i al mateix temps ho deies tot. Malauradament tenies tota la raó … una bona campanya publicitaria i un espectacle que hauria estat bé unicament amb els numeros de CIRC, però que el farciment l’espatlla definitivament.

   Respon

Deixa un comentari