– Dansa – DANZA CONTEMPORÁNEA DE CUBA (*****) – Mercat de les Flors.

El passat dissabte 3 de març de 2012 ens varem endinsar un altre cop en el mon de la dansa contemporània, que cada cop ens agrada mes.  Aquesta vegada es tractava d’un programa de tres ballets interpretades per l Companyia de DANZA CONTEMPORÁNEA DE CUBA…. i el resultat com heu vist a la capçalera, ha estat absolutament extraordinari; ens va agradar tant que tornem a valorar un espectacles amb la màxima valoració de 5 estrelles…. i es que tal i com diu el programa de ma “Cuba m’ha fet de la dansa una bandera”.

Varem poder gaudir del segon programa que representaven en el Mercat de les Flors aquests dies, i constava de les següents danses:

1 – DEMO-N/CRAZY amb coreografia de RAFAEL BONACHELA – una obra dinámica i fisicament intensa que exigeig dels ballarins un altisim nivell técnic.

2 – FOLIA amb coreografía de JAN LINKENS – una peça que te un estil neoclàssic i que experimenta amb llenguatges corporals, en aquest cas el cubà. El vestuari amb faldilles vermelles tan les dones com els homes… absolutament espectacular.

3 – MAMBO 3XXI amb coreografía de GEORGE CÉSPEDES en col.laboració amb els ballarins; parteix de la música de Pérez Prado que va causar furor als anys 50 i 60 del segle XX i que està adaptada a l’electrònica; la peça ha estat reconeguda internacionalment com una obra que mostra la gran versatilitat de la companyia amb 22 ballarins a escena.

La companyia es defineix per la seva alta qualitat a partir d’una tècnica autòctona en què es combinen les arrels dels folklore cubà amb les tendències de la dansa actual. Danza Contemporánea de Cuba, companyia fundada l’any 1959, s’ha caracteritzat des dels seus inicis pel seu eclecticisme, amb una gran capacitat per interpretar diferents estils, i per la seva atenció a les noves tendències internacionals. S’hi han format les figures més importants de la dansa cubana. La companyia  manté viu l’esperit renovador dels seus fundadors i és fidel als seus principis originals. Això li ha permès continuar oberta a les últimes tendències de la dansa al món sense descuidar la seva peculiar tècnica.

—————————————————————————————————————————

– Mercat de les Flors – Preu 28 € – ( preu pagat 24 €  – Carnet Biblioteca)

————————————————————————————————————————–

3 pensaments a “– Dansa – DANZA CONTEMPORÁNEA DE CUBA (*****) – Mercat de les Flors.

 1. Guybrush Threepwood

  Hola Miquel,

  t’aviso per aquí perquè tindràs més gent que et comentaran el mateix. Estan utilitzant el teu blog per intentar “timar” a la gent. Han registrat una adreça casi igual a la teva: miquelputxets@gmail.com i envien emails a tots els contactes que poden trobar relacionats amb el teu blog i que per tant podrien coneixe’t. Acabo de rebre un mail del compte que et comento on hi posa el teu nom també…

  EL meu mail el poden haver pillat dels comentaris probablement o dels blogs que tens vinculats (que per cert gràcies pel vincle! jejeje). Total que el mail està en castellà (traduit cutrement per internet) pel que canta de lluny que tot es mentida, però demana (en nom teu) ajuda econòmica i que se li respongui per facilitar les dades per “ajudar-te”…

  T’ho comento perquè segur que altres receptors deuen ser amics personals teus i potser algun “pica” responent al correu… per si els vols avisar…

  Fins ara! 😉

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Gracies

   Ahir per la tarda camí del Liceu per veure la Boheme, un amic em va trucar i em va avisar. Resulta que algun desaprensiu (crec que des de L’estranger) es va apoderar del meu email i va enviar a tothom aquest missatge escrit molt malament i en castellà per demanar “quartos” a la gent. Estava clar que era un SPAM malintencionat però em va deixar preocupat.

   No podia entrar al meu correu i això va durar unes hores…. per fi, ja de nit el vaig poder recuperar i vaig canviar el pasword. Lamento tot el que ha passat. Vaig intentar ahir enviar a la una de la matinada un Correu d’avis a la meva llista, però per el que veig no va arribar a tothom.

   Aquests desaprensius van robar les meves adreces de la llista i van enviar a traves d’un altre email que van crear igual que la meva però amb una “s” suplementaria…. miquelputxetS .

   Lamento tot el que ha passat, però no crec que el Bloc tingui res a veure. Suposo que Gmail guarda totes les adreces a les que he escrit almenys un email.

   Gracies per el teu avis.

   Respon
   1. Guybrush Threepwood

    Hola Miquel,

    carai pensava que era una acció més d’enginyeria social que d’atac directe contra el teu mail…

    M’alegro que ja hagis pogut agafar el control del teu mail novament i sí, per una vegada el ser catalans ha ajudat a que el mail (els molt “llestos” es pensaven que utilitzaves el castellà…) “cantés” massa perquè ningú s’ho prengués seriosament… Però estic segur que tristament el “trucu” els hi deu estar funcionant en molts casos…

    Ens llegim! ;D

    Respon

Deixa un comentari