– BON NADAL a tots els Voltaires !!!

“VOLTAR i VOLTAR”  NO SERIA EL MATEIX SENSE TU…

GRACIES PER VOLTAR AMB NOSALTRES !!!

Esperem que els Peperos l’any vinent no acabin amb les nostres il-lusions, ni amb les nostres ganes de viure i VOLTAR  !!!

Que passeu unes bones NEULES i uns feliços TORRONS nous.

Imma i Miquel

21 pensaments a “– BON NADAL a tots els Voltaires !!!

 1. allau

  Imma i Miquel, ens hem desitjat bones festes fa un moment al metro, però com que les paraules volen amb el vent i els escrits queden, ho repeteixo. Continueu amb la vostra inquietud i la vostra curiositat: sou un exemple (i un motiu de vergonya personal). Amb tots els desitjos perquè el 2012 sigui millor, en contra de totes les expectatives.

  Respon
  1. Miquel Gascon

   De vergonya personal, res de res. Cadascun te que viure la vida com li be de gust. Tu també estas ple de ganes de viure i tens les teves inquietuds, sinó com expliques que publiquis un Bloc amb tanta qualitat ???

   Et desitgem molta SALUT i FELICITAT aprop de la gent que mes t’estimes.

   Un petonas enormus Allau.

   Respon
 2. Joaquim

  Felices voltades amics i el 2012 NINGÚ ens els podrà fer infeliç, ja ens encarreguerem nosaltres de neutralitzar els possible atacs contra la tan desitjada felicitat. De ben segur serem un exercit per impedir-ho.
  Gràcies per ser com sou

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Entre tots aconseguirem aturar aquests babaus …. de ben segur que la nostra llengua sortira reforçada, serem feliços, tindrem salut i les nostres VOLTADES seran fins i tot mes intenses, encara que sigui per fotre’ls.

   Gracies per ser-hi sempre al nostre costat.

   Respon
  1. Miquel Gascon

   Dins d’una estona… ara ja estan arribant a casa la família, menjarem uns GALETS ben encargolats…. i carn d’olla i sopa….i tuuuuuuurrons….. ñami !!!

   Kalamars avui no toca, però abans de 1er d’any segur que els menjarem i pensarem en tu. QUE TINGUIS UNES FESTES MOLT FELICES amb companyia de la gent que mes estimes.

   Respon
 3. josepcolet

  Molt bones festes i que seguim gaudint de les vostres voltades. I recordeu que si ens aixequem ben aviat, ben aviat, ningú ens amargarà el 2012. Els cargols segur que ho saben!.
  Una abraçada

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Ens aixecarem ben aviat, ben aviat …. segur… per poder VOLTAR encara mes. Els Cargols encara que a poc a poc…. no paren i els tenim que anar arreplegant per tot el pis… es un no parar !!!

   Us desitgem MOLTA MUSICA i poques RETALLADES del l’any 2012.

   Una abraçada super super forta.

   Respon
 4. Montserrat Fdez. Costa

  Bon Nadal a tots els “teatraires” i gràcies a vosaltres Imma i Miquel, que des d’aquí ens oferiu la possibilitat d’informar, conèixer i intercanviar.
  Us desitjo a tots i a totes un any ple i enriquidor d’experiències teatrals, cinèfiles, musicals……
  Malgrat tot, la cultura ens fa més lliures!
  Us envio un cistell ple de petons I ABRAÇADADES!

  Montse

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Gracies a tu per visitar-nos i deixar quasi be sempre el teu comentari. Això ens anima mes del que et penses a seguir publicant el Bloc.

   Es veritat, Montse, la CULTURA ens fa mes lliures !!!

   Continuarem VOLTANT, si ens deixen aquests babaus… i si pot ser en CATALÀ.

   Molts petons i petonitos

   Respon
  1. Miquel Gascon

   Gracies Cristina i Manel

   També us desitgem el millor per l’any vinent, que d’entrada sembla que es presentar dur, però que tots els Blocaires sabrem donar-li la volta. No ens amargaran. Una forta abraçada.

   Respon
 5. Miquel Gascon

  Moltes Gràcies parell de dos. De ben segur que compartirem moltes vetllades de música plegats el proper 2012… En el Palau per poc ens seiem a sobre vostre…. Qui sap si la temporada vinent podem aconseguim seure junts.

  Que tingueu unes molt bones festes, i fins al 8 de gener al Auditori !!!

  Respon

Deixa un comentari