– GREC2011 (15) – NOA (*****) concert amb sorpresa !!! – Teatre GREC – 16/07/2011

Dissabte 16 de Juliol de 2011.

Avui tornem al Teatre GREC per veure i escoltar un altre de les meves cantants preferides; en realitat estem força cansats desprès d’un dia ple de esdeveniments importants per nosaltres que vivim amb una enorme joia, però també de nervis a flor de pell… un dia que quedara a la nostra memòria per sempre mes. Al començar el concert creiem que seria un mes d’aquesta temporada del Grec2011, però estem equivocats… ja que es convertirà possiblement en el millor recital de cançó de la temporada, perquè a banda de que va ser extraordinari del principi a la fi… la NOA ens tenia amagada una meravellosa sorpresa…

Ja fa vint anys que es dedica al món de la música i, en aquest temps, s’ha guanyat el respecte del públic amb una proposta musical rigorosa i una aposta pels sons més mediterranis. Aquest cop, la cantant mira al sud d’Itàlia i ens proposa un repertori de cançons del seu nou disc, Noapoles.

Acompanyada de la formació Solis String Quartet i dels seus músics habituals, Noa explora el repertori napolità però fuig dels temes més habituals per oferir-nos cançons poc conegudes pel gran públic que canta en el dialecte napolità original.

La segona part del concert, NOA ens va oferir el millor d’ella i encara mes…

… com sempre arribem molt d’hora al Teatre GREC…a escombrar

Us deixo uns quants vídeos grabats en directe i amb una qualitat no gaire bona, però que almenys per nosaltres es un record inesborrable per la nostra memòria, especialment el vídeo que conte una agradabilissima sorpresa…

– 1er vídeo – TORNA A SURRENTO

– 2on vídeo – TAMMURRIATA NERA

– 3er vídeo – URI

– 4art vídeo – OTRA VEZ

– 5e vídeo – UNO QUERIENDO SER DOS

– 6e vídeo – VIURE ES MOLT BONIC  (versió catalana de la La Vita è bella)… La NOA sempre te detalls en  els concerts en els que actua i aquesta cançó va ser un d’ells, especialment cap a la nostra llengua….  molts deurien de aprendre.

….. i per fi l’esperada SORPRESA que us he promès…. en el següent vídeo…. si voleu saber que va passar en aquella nit màgica no tindreu mes remei que veure el vídeo… i es que diuen en castellà…el “que algo quiere …algo le cuesta”…

– 7e vídeo – MEDITERRANEO

…i continua aquest moment meravellós amb un altre cançó, que particularment a l’Imma li posa … “gallina de piel” des de que fa uns anys la va descobrir cantada per ells dos…. i que den be segur escolta a traves del seu iphone moltíiiiiiiissimes vegades….. a mi, tinc que dir que m’emociona sempre que l’escolto….  ja em direu…

– 8e vídeo – ES CAPRICHOSO EL AZAR

… i ja ens els bisos i amb el acompanyament únicament de la guitarra un clàssic d’ella …

– 9e vídeo – AVE MARIA

Veu, percussions
Noa

Guitarres i direcció musical
Gil Dor

Percussions
Gadi Seri

Teclats, baix
Gil Zohar

Solis String Quartet
Vincenzo Di Donna (violí)
Gerardo Morrone (viola)
Antonio Di Francia (violoncel)
Luigi De Maio (violí)

Un pensament a “– GREC2011 (15) – NOA (*****) concert amb sorpresa !!! – Teatre GREC – 16/07/2011

Deixa un comentari