– GREC2011 (4) – DIES de DANSA (****) – Per tota la ciutat de Barcelona – 02/07/2011

Quin estres !!! aquest cap de setmana coincideix tot…. el bon temps fa que vivim un esclat d’actes culturals que no ens deixen com aquell que diu ni tan sols respirar…. el GREC, DIES de DANSA i la NIT BLANCA de Montjuïc…. masses activitats… i tenim que escollir.

…i escollim veure algun espectacle gratuïts de DIES de DANSA, al mati i desprès de dinar i petar la xerrada amb els components del proper viatge a Àsia Central… i tornar a la tarde a veure algun espectacle de DIES de DANSA. A la Nit tenim Teatre, dins també del Festival GREC i desestimem aquest any “viure” la nit Blanca de Montjuïc…. i es que mes crec que es impossible….. tenim també que dormir, sinó ens posarem malalts… i a mes a mes tenim que escriure el Bloc, que encara que no ho sembli es una feinada….

“les meves tres noies”…. amb elles viatjaré a Àsia Central – Merche, Imma i Josefina

Pel matí,  a dos quarts d’onze, estem “les meves tres noies” i jo als jardins de les escultures, al costat mateix de la Fundació Joan Miró…. es un dia assolellat… preciós i esperem a que comenci tot plegat.

Us deixo una selecció de fotografies de les diferents danses que varem poder veure….

.

… i ens tornem a casa per dinar i petar la xerrada… per fer plans del viatge… i parlar de que ens tenim que portar…fará molta calor …però també farà força fred a mes de 3.700 metres d’alçada a la serralada dels Pamir… i es que tenim que dormir en iurtes…. ens portarem el sac de dormir d’hivern ?

A la tarda un altre cop anem al centre a veure algun espectacle mes de DIES de DANSA…

Com cada any varem gaudir molt…. i l’any que be segur que repetirem; es una bona ocasió per conèixer grups de dansa de casa nostre i també internacionals… i a mes a mes de forma GRATUÏTA i això avui en dia, ja sabeu…. NO TE PREU !!!

Us deixo un vídeo amb un petit recull de les meves filmacions amb l’iphone, de les danses que varem poder veure aquest dissabte.

Leave a Reply