– RADICALS’11 (7) – FLASHING BODIES ACTION SIX: THE CASTING (**) – 12/05/2011

Continuem amb la “carrera” de RADICALs en el Teatre LLiure. El passat dijous 12 de maig al vespre estàvem com de costum al LLiure de Montjuïc per tal de veure el setè espectacle del cicle : FLASHING BODIES ACTION SIX: THE CASTING (**)


Aquesta vegada si que reconec que aquesta proposta no es en realitat teatre, i mes aviat es una manera de fer participar al public en un anomenat “casting” en un projecte internacional per plasmar “gràficament” en un llibre i també per Internet, un serie de fotografies que totes juntes intenten explicar una narració. Les fotografies les realitza un equip tècnic professional i com a “protagonistes” …. el public de les diferents sessions que han fet i faran en diferents llocs del mon.

El que ens explica el programa de ma :

Passa la prova de càsting Per a aquesta acció de Flashing Bodies, ara als Radicals Lliure, Completely Naked farà un càsting obert al públic per a una audició de personatges d’El balcó, l’obra més radical de Jean Genet. Farem la distribució de personatges i d’escenes entre el públic, i els participants podran performar una audició de càsting davant de la càmera fotogràfica. L’escena serà dirigida per assegurar-ne la qualitat. Persones diferents del públic audicionaran per al mateix personatge; com en un càsting real. 

El resultat de tot plegat …a nosaltres almenys el dia que varem assistir-hi va ser una mica decepcionant, ja que de l’hora i mitja de temps que ens ven imposar mes de mig hora varen ser d’explicacions, selecció de persones, canvis de vestuari…. i poquisim temps per l’acció.  Quant estàvem començar a “gaudir” una mica de tot plegat, ens varen dir que el temps s’havia exhaurit.

Evidentment vaig voler participar en un “paper” d’aquells que mai hauria pensat que tindria que fer a la vida… com a REVOLUCIONARI amb una metralleta a les mans…. i es que la vida del “artista” es dura…, molt dura !!!

Si voleu xafardejar la pagina web de Completely Naked i veure fotos o vídeos de les seves sessions a Londres, clikeu AQUI.

Deixa un comentari