– SANT JORDI 2.011


De aquí a poques hores comença la Diada de SANT JORDI

Ens trobareu “VOLTANT” per els carrers de Barcelona des de primera hora del mati…..  i aquest any amb paraigües, encara que esperem no obrir-los massa.

Els “Voltai-res” us desitgen una molt BONA diada de Sant JORDI.


IMMA & MIQUEL


13 pensaments a “– SANT JORDI 2.011

 1. pere

  Igualment; bona diada de SANT JORDI per vosaltres. Esperem que si plou ho faci poc. Fa 34 anys va fer un dia esplèndid i ens casàvem amb la Teresa. Sortosament, ella amb la seva paciència m’ha aguantat tot aquest temps. A Girona, si fa bo passejar per la Rambla plena de parades de roses i llibres és una festasa. A més, a casa tenim un Jordi(el gran). O sia, que tan si plou, com si fa sol; “l’olla grossa dins petita”.

  Respon
  1. miquelgascon

   Felicitats PERE i TERESA…. ja 34 anys !!!!

   Per el que veig els vostre casori va ser mes tard que el nostre, quasi 2 anys mes tard… i es que nosaltres en varem casar l’any que la va “palmar” en Franco, concretament el 8 d’agost.

   Quin temps va fer a Girona ?… a Barcelona com veuràs per les fotos va ser un dia esplèndid. Se que a Girona també SANT JORDI es un dia molt i molt especial…. i ara se que a casa vostre encara mes.

   Una abraçada

   Respon
   1. pere

    Si, jo ja era un “conco”(31 anys), ja que llavors el més usual era casar-se en acabar la mili. Precisament vam començar a festejar el dia que va morir en Franco,(20-11-75) que amb la colla d’amics vam anar a fer una arrosada, ja que va ser dia de festa. Llavors ja havia anat 5 cops a Londres, 2 a NYC i cada any a Madrid, tot per VEURE TEATRE. Sortosament he pogut seguir veient-ne.
    A Girona ahir també va fer bo, moltes estones de sol, algun nuvol, però tret de a 1a. hora(8h) del matí, ni una gota. Molta i molta gent a la Rambla-com sabeu més petita que la de BCN-, que és on es fa la festa. Llibres, rosa i al vespre sopar. Bon dia també.

    Respon
    1. pere

     I si, ja he vist el reportatge del VOSTRE dia de Sant Jordi, i uffffffffff. quin mal de peus¡¡¡. Caminar a pas de processó em rebenta. Però no hi ha més remei.

     Respon
     1. miquelgascon

      Tu si que eres un “Voltaire” en aquella època !!!
      Casar-se als 31 anys a les hores volia dir que eres una “fera”… i que les tenies “totes” als teus peus. jejejeje

      El que si tinc clar es que has estat sempre un molt bon aficionat al Teatre i als Musicals.

      M’alegro molt que a Girona també acompanyes el dia i poguéssiu gaudir en família d’aquesta festa grossa.

      Respon
 2. Mª Carmen

  En Madrid, el día de Sant Jordi (más bien la fiesta de los libros) se ha trasladado al 27 de abril. ¿La razón? Ni idea. Imagino que por aquello de que por ser Semana Santa hemos quedado cuatro gatos. El 27 está convocada, como hace unos años “la noche de los libros” en la que las librerías abren hasta la madrugada.
  Que tengáis buen día.

  Respon
  1. miquelgascon

   El dia internacional del llibre es el 23 d’Abril, i precisament perquè el SANT JORDI que es celebra a Catalunya, d’alguna manera s’ha volgut exportar a la resta del mon…

   Suposo que a Madrid he prevalgut mes la idea de que aquesta data enguany NO era massa comercial i l’han traslladat…. i desprès diran que els catalans som uns “peseteros”.

   El que si m’agradaria es que a Catalunya el dia de Sant Jordi, la festa pogués durar fins a la matinada amb totes les llibreries obertes. Una idea magnifica la de “la noche de los libros”.

   Respon
  1. miquelgascon

   El teu comentari, va ser premonitori….. un dia esplèndid i que varem gaudir com casi sempre…VOLTANT.

   Ens varem perdre, però l’opera en directe des de el MET i el sopar en comunitat que vareu fer tots els “infermandalistes” entre els que també ens considerem inclosos.

   Respon

Deixa un comentari