El concert del 25º aniversari dels MISÉRABLES arriba als cinemes d’Espanya. (*****) (2)

L’11 de novembre a les 20h la cadena Yelmo Cinemes oferirà l’oportunitat de gaudir en les grans pantalles d’Espanya del concert del 25º aniversari dels MISERABLES. Aquest multitudinari esdeveniment que va congregar a 32.000 persones va tenir lloc en l’O2 Arena de Londres el passat 3 d’octubre i va constituir la culminació de les celebracions pels 25 anys en cartell a Londres del musical de  Claude-Michel Schönberg y Alain Boublil.

Aquesta única projecció de ‘LES MISÉRABLES in Concert – The 25 th Anniversary’ als cinemes d’Espanya serà en alta definició i amb so digital. Les ciutats que podran gaudir del concert en la gran pantalla són : Barcelona (cinemes Icaria), Madrid (cinemes Ideal i Plenilunio), Barakaldo (cinemes Megapark), Santa Cruz de Tenerife (cinemes Meridiano), Zaragoza (cinemes Plaza Imperial), Málaga (cinemes Plaza Mayor) i Alicante (cinemes Puerta de Alicante).


‘LES MISÉRABLES in Concert – The 25 th Anniversary’va comptar amb un elenc liderat per Alfie Boe com Jean Valjean, Norm Lewis com Javert, Lea Salonga com Fantine, Matt Lucas com Thenárdier, Jenny Galloway com Madame Thenárdier, Nick Jonas com Marius, Katie Hall com Cosette, Samantha Barks com Eponine i Ramin Karimloo com Enjolras.

Al costat d’ells es van reunir intèrprets de l’actual producció original dels MISÉRABLES en el West End, de la nova producció del 25º aniversari de l’espectacle que ha estat de gira durant l’últim any finalitzant funcions en el Barbican Theatre, i membres de l’elenc original londinenc del musical en 1985. El concert va comptar també amb la participació de Gerónimo Rauch com a representant del repartiment de la imminent producció espanyola dels MISERABLES que arribarà al Teatre Lope de Vega de Madrid el 18 de novembre.

Després de la finalització del concert, el productor de l’espectacle Cameron Mackintosh i els autors Claude-Michel Schönberg, Alain Boublil i Herbert Kretzmer van pujar a l’escenari i van oferir sengles discursos d’agraïment a tots els que han fet possible que ELS MISÉRABLES celebrés 25 anys en cartell

La vetllada va culminar amb emotives interpretacions d’alguns dels temes més populars de l’espectacle: Colm Wilkinson (qui va originar el paper de Valjean en 1985), John Owen-Jones (Jean Valjean en la nova producció del 25 aniversari), Simon Bowman (Valjean en la producció original que es representa actualment en el Queen’s Theatre) i Alfie Boe (Valjean en el concert de l’O2 Arena) van oferir una particular versió a quatre veus de “Bring Him Home”; “One Day More” va ser entonat per l’elenc original de 1985 en les veus principals (Colm Wilkinson com Valjean, Michael Ball i Rebecca Caine com Màrius i Cosette i Frances Rufelle com Eponine), i “Do You Hear the People Sing” va tancar el concert interpretat per alguns dels nens i joves que han actuat en edicions escolars dels MISÉRABLES.

Nosaltres ja hem comprat les entrades per el 11 de novembre al cinema Icaria de Barcelona….. y també per veure-la en directe el 29 de Novembre al Queen’s Teatre de Londres…  jejejejeje… i es que som uns viciosos !!!

El 29 de novembre sortirà a la venda el Dvd del concert editat per Universal Pictures.

———————————————————————————————————-

12/11/2010 – Ahir a la nit varem gaudir juntament amb alguns amics de aquest espectacle meravellós , que ens va emocionar i fins i tot a mi em va posar la pell de gallina.  Llastima que aquesta projecció hagi sigut única  i que tinguem que esperar a la sortida del DVD el dia 29 de Novembre, que evidentment comprarem.   A Barcelona es va projectar als cinemes Icaria Yelmo, i degut a la gran afluència de public, varen tenir que adaptar una altra sala complementaria e inclús mes gran que la inicialment prevista, i sembla que es van omplir les dues.   La meva cunyada “predilecta” Mari Carmen, des-de Madrid em va trucar per dir-me que la sessió també havia sigut tot un èxit.  En allà van aprofitar per fer promoció de l’estrena d’aquest musical a la Gran Via de Madrid, i varen haver parlaments previs a la projecció, dels responsables de la producció que arriba a Espanya.


La meva valoració per aquest espectacle arriba a la màxima puntuació, es a dir *****

Per altra banda os recomano que visiteu la extraordinària crònica que va fer l’amic Xavier de l’Hospitalet, que ell SI, va viure en directe a Londres aquesta gala al dia 3 d’Octubre, i explica de primera ma el que va sentir.

Cliqueu a CRÒNICA d’en XAVIER  i gaudiu-la.

 

16 pensaments a “El concert del 25º aniversari dels MISÉRABLES arriba als cinemes d’Espanya. (*****) (2)

  1. miquelgascon

   Hola Kalamar… o “Kalamaressa”, moltes gracies per visitar el BLOG. Almenys veig que algú el visita i aixo m’engresca, cosa que fa molta falta sobretot al principi. Jo també tenia apuntada a la meva agenda l’opera Madame Buterfly per anar al Cinema…. però en quant em vaig assabentar d’aquest concert, no en vaig dubtar…. i es que d’operes al cinema per sort ara tenim molt per escollir, a les cadenes Cinesa, Yelmo i també al cinema Girona de Barcelona (no tan conegut, perquè aquesta temporada es el primer cop que ho fan)

   Respon
  1. miquelgascon

   Gracies Jose Luis per visitar el Blog., Encara que no t’agradin massa els musicals, aquest concert/aniversari tinc entès que val molt la pena. L’altre dia no se si va ser a Infernem Land o algun blog amic d’en Joaquim (no recordo ara)
   van publicar una entrada especial per aquest concert al que va assistir en persona. Els vídeos que va publicar varen ser realment excepcionals. Animat !!!

   Respon
 1. Xavier_LH

  Òndia, quina gràcia trobar-me anomenat per aquí….
  Ens veiem dijous a l’ Icària i esperem compartir junts totes aquestes emocions.
  Gràcies!!!

  Respon
 2. miquelgascon

  Ahir a la nit varem gaudir juntament amb alguns amics de aquest espectacle meravellós , que ens va emocionar i fins i tot a mi em va posar la pell de gallina. Llastima que aquesta projecció hagi sigut única i que tinguem que esperar a la sortida del DVD el dia 29 de Novembre, que evidentment comprarem. A Barcelona es va projectar als cinemes Icaria Yelmo, i degut a la gran afluència de public, varen tenir que adaptar una altra sala complementaria e inclús mes gran que la inicialment prevista, i sembla que es van omplir les dues. La meva cunyada “predilecta” Mari Carmen, des-de Madrid em va trucar per dir-me que la sessió també havia sigut tot un èxit. En allà, van aprofitar per fer promoció de l’estrena d’aquest musical a la Gran Via de Madrid, i varen haver parlaments previs a la projecció, dels responsables de la producció que arriba a Espanya.

  Respon
 3. Joaquim

  No en tinc ni idea de com serà Alistair Brammer, el Marius del Queens Theater, però escoltat a Michaell Ball en els seus bon temps, tot i que ahir a part de mostrar MOLTS quilos de més, vam poder constatar que manté aquell doll de veu que sempre l’ha caracteritzat.
  L’edició en DVD del 10è aniversari, seguint l’esquema del que vareu veure ahir, però al Royal Albert Hall, és magnífica i te’n adonaràs de la gran diferència. La resta del cast és molt bona, amb noms ja mítics i amb la Salonga fent d’Eponine, que ès el seu rol.

  Respon
 4. Carmen

  El Concierto de Los Miserables fue increible. En Madrid, dentro de la sala de cine aplaudíamos las diferentes interpretaciones como si estuviéramos en directo y al final hasta nos pusimos de pie. Este jueves estrenan el espectáculo en Madrid, en el Teatro Lope de Vega, así que en cuanto pueda iré a verlo. Merece la pena ¡de verdad!

  Respon
  1. miquelgascon

   Gracies Mari Carmen per deixar el teu comentaria a “Voltar i Voltar”. Això dona molta moral per continuar. A Barcelona la gent al principi aplaudia tímidament, però ja per la meitat del espectacle aplaudíem tots sense vergonya. Realment va ser una nit memorable.

   Respon
 5. Carmen

  Han estrenado en Madrid “La muerte de Lucrecia”, una obra de teatro (monólogo) interpretada por Nuria Espert. Tengo la entrada hace semanas y, ya en ese momento, no encontré “hueco disponible” hasta el ¡12 de diciembre!. Las críticas están siendo buenísimas. Ya os contaré cuando la vea. Si alguien se anima…

  Respon
  1. miquelgascon

   Si, en tenia noticies d’aquesta estrena a Madrid. Crec que l’any vinent porta aquest monòleg a Barcelona també. Espero la teva valoració per tal de treure entrades o no. De totes maneres, l’Espert es una actriu que últimament em carrega força. Gracies per el teu comentari.

   Respon
 6. Retroenllaç: LOS MISERABLES (*****) – Teatre Lope de Vega – Madrid | Voltar i Voltar

Leave a Reply